Richard Jewell is vanaf 17 juni beschikbaar op Blu-ray™ en DVD

Richard Jewell
©Warner Bros Pictures

In Richard Jewell schetst Clint Eastwood een aangrijpend portret van een man die door de overheid en de media onterecht belaagd werd. Bewakingsagent Richard Jewell wordt beschuldigd van een bomaanslag op de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta. Ondanks het gebrek aan harde bewijzen wordt Jewell het leven zuur gemaakt door de FBI en de media. Enkel zijn advocaat Watson Bryant steekt zijn hand voor Jewell in het vuur.

Paul Walter Hauser (‘I, Tonya’, ‘BlacKkKlansman’) kruipt op magistrale wijze in de huid van Jewell en ook Kathy Bates speelt de pannen van het dak als zijn moeder. Ze werd hiervoor genomineerd voor een Oscar.

Richard Jewell is vanaf 17 juni beschikbaar op Blu-ray™ en DVD.


SYNOPSIS
Een film van Clint Eastwood, gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Het is 1996 en Richard Jewell werkt als beveiligingsmedewerker op de Olympische spelen in Atlanta. Als hij een bom vindt en de ordediensten waarschuwt, wordt hij in eerste instantie gezien als een held die vele mensenlevens heeft gered. Al snel wordt hij echter zelf als mogelijke verdachte bestempeld en is hij ineens de meest gehate man van de Verenigde Staten.

BONUSMATERIALEN

  • The Real Story of Richard Jewell (DVD, BD)
  • The Making of Richard Jewell (BD)
Richard Jewell
©Warner Bros Pictures

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.