Producent De Graaf en Cornelissen plaatst Volendam de Musical integraal op YouTube

De Graaf en Cornelissen
©Royal Promotions

Producenten Ruud de Graaf en Hans Cornelissen kondigen aan dat Volendam de Musical komende week online komt op het YouTube-kanaal van De Graaf en Cornelissen Entertainment. Het is de derde titel die de producenten online plaatsen. Eerder waren al de musicals Adèle Conny Jasperina – De Grote Drie en Wat Zien Ik?! te zien op het YouTube-kanaal. Volendam de Musical is vanaf maandag 27 april 20.30 uur tot uiterlijk zondag 3 mei 21.00 uur te zien op het YouTube-kanaal van De Graaf & Cornelissen Entertainment.

Volendam de Musical is een ironische jukebox-musical over het wereldberoemde dorp aan de dijk met een script van Niek Barendsen. Een musical met muzikale talenten en een verhaal over voorkeur voor dubieuze politici, het overdadig coke- en drankgebruik tot de verdeling van de inboedel na de scheiding van Jan en Yolanthe. Kortom een voorstelling met humor, drama en de beroemdste Volendamse hits.

Met: Maaike Widdershoven, Metta Gramberg, Hilke Bierman, Job Bovelander, Stefan de Kogel, Rick Sessink, Jasper Kerkohof e.a.

DG&C Exclusief

Nu er geen theatervoorstellingen meer zijn, heeft producent De Graaf & Cornelissen Entertainment besloten de trouwe theater- en musicalliefhebbers de gelegenheid te geven in deze crisistijd toch van enkele originele shows te kunnen genieten. Sinds twee weken publiceert het bedrijf een aantal weken voorstellingen op zijn eigen YouTube-kanaal en kan er zelfs gebruik worden gemaakt van een live chat met enkele acteurs uit de voorstelling.

Men kan zich abonneren op het YouTube-kanaal van De Graaf & Cornelissen Entertainment: https://www.youtube.com/degraafencornelissen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.