Sama Blake zorgt met ‘Naach With Me’ voor een knaller op de dansvloer!

Sama Blake
©House Of Entertainment

Na ‘Loco’ en ‘Touch’ duurde het niet lang voor Sama Blake weer in de studio zat voor nieuwe muziek. Met ‘Naach With Me’, zijn nieuwste single, vertelt hij het verhaal van een man die al zijn moed verzamelt om aan een meisje te vragen of ze met hem wil dansen op de dansvloer. Als je luistert hoor je heerlijke summervibes, die we in de herfst en met de winter voor de deur als muzikale vitaminen zeker kunnen gebruiken. Met ‘Naach With Me’ laat Sama Blake ons meteen alle regenachtige dagen vergeten. De single verscheen op At F1rst en is digitaal beschikbaar.

Voor Sama Blake is het even schrikken. “Ik had een voorgevoel dat ik met dit geluid zou opvallen in het Bollywood-genre, maar dat de reacties zo unaniem positief en overweldigend zouden zijn op mijn nieuwste single ‘Naach With Me’, had ik alleen maar durven dromen. Ongelofelijk hoe mensen dit nummer waarderen. De frisse wind die we met dit nummer en deze eigentijdse, toegankelijke sound door het muziekgenre wilden laten waaien heeft duidelijk zijn doel niet gemist”, klinkt het bij een overgelukkige artiest.

Waarom ‘Naach With Me’ het zo goed doet? Misschien omdat Sama Blake voor deze song, voor het eerst, ook samenwerkte met producer Shafique Roman, de man die in het verleden al songs produceerde voor o.a. Bizzey, Bilal Wahib en Frenna. Sama werkt graag met verschillende producers samen: “Sinds ik tekende bij At F1rst, kreeg ik veel meer tijd om mij op mijn muziek te concentreren. Mijn creativiteitwordt hierdoor gestimuleerd, waardoor ik veel meer zin en inspiratie heb om nog meer nieuwe muziek te maken. In het verleden duurde het wel eens even voor ik met nieuw materiaal naar buiten kwam, maar dat is nu verleden tijd”, zegt Sama Blake.

‘Naach With Me’ vertelt het verhaal van een ontluikende liefde en gaat over een vrouw die geniet van het leven, de sfeer en het moment waar ze zich in bevindt. De man waarmee ze in contact komt voelt zich tot haar aangetrokken. Hij geeft haar veel complimenten, maar onderhuids is hij best erg onzeker. Hierdoor duurt het even voor hij het uiteindelijk toch durft om haar te vragen voor een dans op de dansvloer. Zodra hij z’n angsten overwint, wordt dat het begin van een onvergetelijke nacht, waarin ze beiden genieten en vooral veel heel veel dansen.

De nieuwe single ‘Naach With Me’ van Sama Blake verscheen op At F1rst en is nu digitaal beschikbaar.

Over Sama Blake

Sama Blake is een Nederlands-Pakistaanse zanger die vooral bekendheid geniet in de Nederlandse muziekindustrie. In 2003 ontdekt hij de Punjabi-muziek, een genre waar hij zich op toespitst en wat hij probeert groter en populairder te maken, en waarmee hij ook inspeelt op het succesverhaal van de Desci-scene. In 2012 brak hij door met zijn single ‘Sniper’. Als fulltime artiest behaalde hij met zijn muziek inmiddels miljoenen streams, dankzij de nummers ‘Peng’ en ‘Perfect Scene’. Met ‘Touch’, een song die hij uitbracht met Rameet Sandhu en ‘Loco’, die hij met D8 uitbracht, behaalde hij internationaal succes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.