REGI lanceert solo-album ‘Vergeet De Tijd’. (Bestel je CD hier!)

REGI
©MOSTIKO

‘Vergeet De Tijd’. De naam van het nieuwe solo-album van REGI is plots wel héél erg actueel. Op 15 mei 2020 – vijf jaar na zijn laatste studio-album, lanceert de topproducer een nieuw album. Daarop staan zijn recentste hits als “Ordinary”, “Ellie”, “Summer Life”, maar ook de hits uit het vtm-programma Liefde Voor Muziek. Zijn cover van ‘Kom Wat Dichterbij’ – zijn eerste Nederlandstalige nummer ooit – scheert ontzettend hoge toppen in de hitlijsten én is de voorbode van méér Nederlandstalige nummers. Uiteraard staan er op het album ook heel wat nieuwe pareltjes, mét verrassend talent van eigen bodem.

Het album bestellen kan hier:

‘Vergeet De Tijd’ telt meer dan twintig nummers. Allemaal gegarandeerde pophits met indrukwekkende features, zowel internationaal als nationaal. Het nummer ‘Vergeet De Tijd’ bijvoorbeeld werd ingezongen door Camille – groot talent van eigen bodem die je onder andere kent uit de populaire jeugdreeks ‘#LikeMe’. Het nummer werd meteen de albumtitel. Zingen ook mee op het album: onder andere Jake Reese, OT, Lester Williams, MATTN, Nelson, Vince Freeman, Tim Dawn, Janieck, Milo Meskens én Jebroer.

Door z’n deelname aan het televisieprogramma ‘Liefde Voor Muziek’ ontstond al meteen een eerste nieuwe zomerhit: ‘Kom Wat Dichterbij’. Een cover van het nummer van Gene Thomas én een primeur voor REGI, want het is z’n eerste Nederlandstalige nummer ooit. Het nummer scheert hoge toppen in de hitlijsten (#2 in de Ultratop) én voor de allereerste keer eist REGI ook z’n plek op in de Vlaamse top 50 (#1). Nog tof: uit de net gelanceerde ‘Ultratop 1000’-lijst (een overzicht van de grootste hits van de voorbije 25 jaar) blijkt dat Regi de best scorende artiest van de voorbije 25 jaar is.

Over REGI

Producer en dj REGI rijgt de hits aan elkaar. De hitteller staat op achttien keer een plek in de Ultratop 10 als ‘Regi’ en maar liefst meer dan veertig keer met Milk Inc. Reken daar een dozijn #1 album charts in beide formaties bij en het is duidelijk dat bij elke release de lat zeer hoog wordt gelegd.

De voorbije jaren staat REGI steeds garant voor één van de zomerhits, met o.a. “Ellie” en “Summer Life”. De vraag om aan de 2020 editie van ‘Liefde Voor Muziek’ deel te nemen was dan ook geen grote verrassing.

Socials

● Twitter & Instagram: @Realregi
● Facebook: http://www.facebook.com/Regi

Meer REGI vind je hier !!!

1 REACTIE

  1. Tof dat hij een nieuw album uitbrengt, maar de afsluiter van Rebel met Jebroer, was overbodig, want da’s een zeer slecht liedje.
    Had opnieuw een liedje verwacht met Stan van Samang zoals met Hang On en Feel the love. Hopelijk zijn de andere liedjes wel beter. Al heb ik de indruk dat er nog andere covers op staan van liedjes van vroeger. (Niet die uit liefde voor muziek)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.