PAC-MAN Mega Tunnel Battle komt naar Google Stadia

PAC-MAN
©Bandai Namco

BANDAI NAMCO Entertainment Europe heeft vandaag PAC-MAN Mega Tunnel Battle aangekondigd, exclusief voor Google Stadia. Neem het op tegen 63 andere spelers en zorg dat je de laatste PAC-MAN bent die in leven blijft, terwijl iedereen zich een weg baant door de grootste multiplayer PAC-MAN-game ooit gemaakt. PAC-MAN Mega Tunnel Battle wordt op 17 november 2020 gelanceerd in de Stadia-winkel. Een speelbare demo is nu beschikbaar tot dinsdag 27 oktober 2020 via Stadia’s nieuwe Click to Play-functionaliteit. Klik hier om direct te beginnen met spelen.

PAC-MAN Mega Tunnel Battle is gemaakt om het 40-jarig jubileum van PAC-MAN te vieren en maakt gebruik van het cloudgamingplatform van Google om de grootste multiplayer PAC-MAN-ervaring ooit mogelijk te maken, waardoor maximaal 64 spelers samen kunnen spelen. Verspreid over een onderling verbonden netwerk van PAC-MAN-doolhoven zal elke speler zijn concurrentie te slim af moeten zijn en moeten overleven om de laatste PAC-MAN te zijn in deze unieke game binnen het battle-royale-genre, speelbaar op pc’s, laptops, tablets, telefoons en tv’s via Stadia.

PAC-MAN Mega Tunnel Battle is niet alleen groter dan ooit, maar introduceert ook nieuwe power-ups die het tij van de strijd kunnen keren, naast leuke cosmetische items om PAC-MAN aan te passen en een Spectator-modus waarmee kijkers een invloedrijk deel van de game kunnen worden.

PAC-MAN viert dit jaar een zeer belangrijke mijlpaal, namelijk zijn veertigste verjaardag. 40 jaar aan innovatie en op de hoogte blijven van de vooruitgang in technologie en videogames, terwijl we trouw blijven aan de roots en het plezier dat er al is sinds de eerste release in arcades, ”aldus Herve Hoerdt, Senior Vice President Marketing, Digital and Content bij BANDAI NAMCO Entertainment Europe. “Met PAC-MAN Mega Tunnel Battle gebruiken we de geavanceerde cloudgaming-infrastructuur van Google om de klassieke PAC-MAN-gameplay naar het battle-royale genre te brengen, waarbij spelers het opnemen tegen de felle concurrentie om de laatst levende PAC-MAN te zijn.”

PAC-MAN Mega Tunnel Battle wordt ontwikkeld door Heavy Iron Studios en wordt op 17 november 2020 gelanceerd voor Google Stadia. De PAC-MAN Mega Tunnel Battle-productpagina kan hier bekeken worden en de lijst met landen waar Google Stadia beschikbaar is, vind je hier.

Voor het 40-jarig jubileum van PAC-MAN heeft het team van de BANDAI NAMCO Entertainment Store gewerkt aan de ontwikkeling van een op maat gemaakte mystery box die is samengesteld uit meerdere verschillende PAC-MAN items. De voorraden zijn beperkt tot slechts 700 stuks in Europa, en er zullen geen heruitgaven zijn! Meer info vind je hier.

Voor meer informatie over PAC-MAN Mega Tunnel Battle en andere Bandai Namco Entertainment Europe-producten, bezoek je onze website en kun je ons volgen op Facebook en Twitter. Ook kun je abonneren op ons YouTube-kanaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.