Bart De Groote wordt de nieuwe CEO van Streamz

Bart De Groote
©Streamz

Op 14 maart 2022 wordt Bart De Groote de nieuwe CEO van Streamz. Hij volgt Peter Vindevogel op die in september 2020, samen met aandeelhouders Telenet en DPG Media België, aan de wieg stond van de streamingdienst. Vindevogel en zijn getalenteerd team wisten op anderhalf jaar tijd met Streamz een sterke positie op de Vlaamse markt te veroveren, naast de grote buitenlandse streaming giganten.

Met straffe titels zoals ‘De Kraak’, ‘Het proces dat niemand wou’ en ‘F*** You Very, Very Much’ is Streamz in heel wat Vlaamse huiskamers ondertussen een vaste waarde. Er werden het voorbije anderhalf jaar maar liefst 35 lokale producties gelanceerd die volop zuurstof geven aan het Vlaamse media ecosysteem.

Nu de opstartfase succesvol achter de rug is, wacht het management van Streamz nieuwe uitdagingen om het bedrijf verder te laten groeien. Peter Vindevogel geeft daarbij de fakkel door aan een nieuwe CEO: Bart De Groote. De Groote heeft een brede commerciële en marketingachtergrond. Na een lange loopbaan bij onder meer Orange, was hij meer recent CEO van Mobile Vikings en verantwoordelijk voor de B2C divisie van DPG Media België.

De raad van bestuur bedankt Peter Vindevogel voor zijn inzet en passie en wenst Bart De Groote veel succes in de toekomst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.