Outsider ‘Hi! Blom’ is de nieuwe regionale speler in de online bloemenmarkt

Hi! Blom
©Hi! Blom

Vanaf vandaag kan je kennismaken met ‘Hi! Blom’. Deze gloednieuwe startup levert bloemen-abonnementen in de gewenste stijl, grootte en frequentie. Het bedrijf uit Kruibeke toont meteen een gezonde ambitie want het wil in de toekomst een grote nationale speler worden op de Belgische online bloemenmarkt.
Momenteel is het Nederlandse bedrijf Bloomon bijzonder dominant op de Belgische online bloemenmarkt en daar wil ondernemer Ilse Palmkoeck maar al te graag verandering in brengen. Palmkoeck is met dit initiatief trouwens niet aan haar proefstuk toe want ze heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de sector met haar huidige bloemenspeciaalzaak ‘De Eeuwige Lente’ in Kruibeke. En die ruime ervaring zie je duidelijk in het aanbod. Ieder boeket, hoe klein of hoe groot, is een kleurrijk pareltje dat met dezelfde zorg is samengesteld.

Hi! Blom levert momenteel in een eerste fase verse boeketten aan huis in de regio Waasland en Bornem. Maar op termijn is het de ambitie om heel België te bedienen.

Hi! Blom
©Hi! Blom

“Met een bloemenabonnement staan we wekelijks, tweewekelijks of maandelijks op het afgesproken tijdstip met een vers boeket voor je deur. Al wat je hoeft te doen is de stijl en de grootte van je boeket kiezen en de frequentie van de levering. Flexibele en persoonlijke service staat bij Hi! Blom trouwens voorop. Daarom leveren we de boeketten persoonlijk op de uren wanneer jij thuis bent, op een moment dat je zelf kiest. Zo ben je er zeker van dat je boeket in optimale conditie tot in je woonkamer geraakt en daar willen wij het verschil maken.“ vertelt Ilse.

Klanten kunnen kiezen tussen een veldboeket of een romantisch, klassiek boeket. Hi! Blom zorgt iedere keer opnieuw voor variatie met een persoonlijke touch én levert enkel dagverse bloemen. Zo wil het bedrijf bij elke levering aan een klant het ‘feel good gevoel’ meegeven.

Doe eens een bloemenabonnement cadeau
“Zoek je nog steeds naar het perfecte cadeau voor de feestdagen of die verjaardag die om de hoek loert? Dan is dit het ideale geschenk voor iemand die alles al heeft. Bovendien is het een geschenk dat steeds terugkeert, zo vaak je maar wil. We verdienen trouwens allemaal wel een extraatje na dit moeilijke jaar. We willen mensen daarom aanzetten om ook zichzelf eens te trakteren op bloemen. Gewoon, omdat het kan, omdat het mooi is en omdat je het verdient.” besluit Ilse.

Praktisch
Een bloemenabonnement heb je al vanaf €27,50 per maand. Hi! Blom werkt steeds met bloemen van het seizoen en je kan kiezen tussen drie verschillende groottes. De regionale startup verkoopt zowel bloemen aan particulieren als bedrijven.

alle info vind je via www.hiblom.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.