Feest DJ Lucki Luc steekt Mariah Carey in de kerstmixer

Feest DJ Lucki Luc
©BUZZARD

Voor kerst bezorgt de Limburgse Feest DJ Lucki Luc ons nog een tof cadeautje in de vorm van een dansbare, botsauto-versie van Mariah Carey haar ‘All I Want For Christmas’. “In afwachting dat we weer terug ons ding mogen doen en vanachter de draaitafels de massa weer lekker mogen opzwepen, maakte ik van de tijd gebruik om een remix te maken. Ik vond dat het makkelijker moest worden om te dansen op het kerstgekweel. Ik kon niet kiezen en dus hebben we ‘All I Want For Christmas’ en ‘Felize Navidad’ in de muziekmixer gestoken, én voorzien van een vette hardstyle-beat. Na ‘Beuk Die Ballen Uit De Boom’, de nieuwe SNOLLEBOLLEKES, zou je mijn remix perfect kunnen draaien zodat je nog wat langer in die heerlijke partysfeer blijft hangen. Ik zou zeggen, nu we dadelijk toch met z’n allen thuiszitten: zet die stoelen aan de kant en spring lekker mee op de stomende beat met het volume op 12. Je mag hem in jouw lijstje een paar keer na elkaar laten voorbijkomen, dan blijf je lekker bezig. Op die manier blijf je gezellig bewegen en het is ook nog eens goed voor je conditie en vetverbranding (lacht). Zalig toch!”

Met deze heerlijke kerstremix van ‘All I Want For Christmas’ en ‘Feliz Navidad’ is Feest DJ Lucki Luc natuurlijk niet aan z’n proefstuk toe. In het verleden scoorde hij ook al met een dansbere versie van de Willy Sommers-klassieker ‘Als een leeuw in een kooi’. Als dj is hij één van de vaste Moose Bar-gezichten, resident in de Mac Queen én speelde hij ook al op Tomorrowland, Dance D-Vision, Hype-O-Dream en Kamping Kitsch. De allround party-dj wordt ook vaak gevraagd op schlager- en festivalavonden, Foute Party’s en Oktoberfeesten. Niet voor niets is hij nog steeds één van de meest geboekte ambiance dj’s.

“Buiten wat fijne livestreams was het een kalm jaar, maar corona heeft mij gedwongen om creatief te zijn. Ik heb ontdekt dat ik het best ook wel fijn vind in de studio, om daar in alle rust te werken aan toffe remixen. Het is inderdaad de bedoeling om er vanaf nu op regelmatige tijdstippen te maken en te delen met mijn volgers. Wees gerust, aan gekke ideeën geen gebrek. Ik verklap nog niets, maar volgen is de boodschap!”

Feest DJ Lucki Luc
©BUZZARD

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.