Nocturnes bij Het KUNSTUUR

Het KUNSTUUR
©Studio 100

Sinds de heropening van Het KUNSTUUR op 1 december, ontstond er een ware stormloop op de tickets. Daarom zal het museum tijdens de Kerstvakantie ’s avonds open blijven voor nocturnes tot 22u.

Oprichters Hans & Joost Bourlon: “ Mensen snakken er overduidelijk naar om samen iets moois te beleven, buiten de huiselijke omgeving. Dat ze dit bij Het KUNSTUUR op een veilige manier kunnen doen, speelt natuurlijk ook een grote rol in dit succes.”

Het museum bestaat 1 jaar en kon al 20.000 bezoekers verwelkomen. De tentoonstelling die was gepland tot eind september 2020, werd verlengd wegens grote belangstelling tot eind januari. In februari komt er een nieuwe tentoonstelling.
Het KUNSTUUR toont in Mechelen in de Heilige Geestkapel op een unieke manier in exact 60 minuten tijd schilderijen van Valerius de Saedeleer, Gustave Van de Woestijne, Frits Van den Berghe, Gustave en Léon De Smet, Rik Wouters, Emile Claus, Jenny Montigny, Constant Permeke, James Ensor, Théo Van Rysselberghe, Albert Servaes, Anto Carte, Eugène Laermans, Prosper De Troyer en Oscar Verpoorten. Bij elk werk worden persoonlijke verhalen verteld door Tom Boonen, Gert Verhulst, Goedele Liekens, Bart Somers, Pascale Naessens, Stijn Coninx, Mark Uytterhoeven, Geert Noels, Bashir Abdi, Jozef De Kesel, Hans Bourlon, Kurt De Boodt, Kathie Vierstraete en Anneleen Van Speybroeck.

Jo De Meyere leest levensverhalen van de schilders. Fien Sabbe is gastvrouw.

Regie: Frank van Laecke – Muziek: Dirk Brossé – Ontwerp en projectcoördinatie: King concept

www.hetkunstuur.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.