Regi en Mademoiselle Luna maken Olympisch debuut

REGI
©Cnr / Mostiko

Mocht ‘muziek maken’ een olympische discipline zijn, dan hadden REGI en Mademoiselle Luna dubbel goud te pakken. De twee Belgische topartiesten maakten samen ‘Now’s The Time’. Hét anthem waarmee ze onze atleten als de Borlée-broers, Nina Derwael, Nafi Thiam en co aanmoedigen op de Olympische Spelen. Het werd een hymne vol opzwepende beats en positieve vibes. Nu hopen dat onze Belgische atleten véél medailles kunnen verzilveren. Het Team Belgium anthem zal door de Team Belgium atleten als medaillehymne gebruikt worden. GO GO GO TEAM BELGIUM! Het nummer beluisteren kan hier: https://lnk.to/NowsTheTime


De olympische (goud)koorts stijgt: op 23 juli gaan de Spelen van start in Tokio. Nadat ons hele land de afgelopen weken rood kleurde ter ere van de Rode Duivels op het EK, zijn het nu de Belgische topsporters die onze aanmoedigingen en steun nodig hebben. REGI en de Brusselse Delphine Luna, die je kent als dj Mademoiselle Luna, staan alvast als één blok achter Team Belgium. Het dj-duo doet een gooi naar olympisch goud met het officiële Team Belgium anthem ‘Now’s The Time’.

REGI:  “Het is een hele eer dat het BOIC Delphine en  mij gevraagd heeft om het campagnelied te maken voor de Belgische delegatie. Nu nog hopen op véél medailles, zodat ons nummer héél vaak door de boxen van het olympisch stadion in Tokio galmt.”(lacht)

Delphine Luna (Mademoiselle Luna):  “Regi en ik wisten al heel snel hoe het nummer moest klinken. Het is een echt strijdlied geworden vol positieve vibes. Exact wat onze atleten nodig hebben.”

Dieter Reyntjens, BOIC: ’Met CNR Records, de muzikale partner van Tomorrowland, hebben we de perfecte partner gevonden om Team Belgium van een anthem te voorzien.  “Now is the Time” is het resultaat van een samenwerking tussen Regi en Mademoiselle Luna en sluit perfect aan bij het orgelpunt die de Olympische Spelen zijn.  De Olympische waarden, Vriendschap, Respect en het streven naar Excelleren verenigd in 1 nummer en gebracht door 2 toppers van eigen bodem, dat is waar Team Belgium voor staat.’

De lyrics in het campagnelied refereren naar dromen, hard werken en doelen bereiken. All the work, all the years, all the sweat, all the tears, now’s the time.”

Allianz Memorial Van Damme
Op 3 september 2021 sluiten Mademoiselle Luna en Regi de 45e Allianz Memorial Van Damme in het Koning Boudewijnstadion af met het Team Belgium anthem.

SOCIALS
https://www.facebook.com/teambelgium
https://twitter.com/teambelgium
http://instagram.com/teambelgium
www.teambelgium.be

Over REGI
Àlles wat dj en producer Regi Penxten aanraakt, verandert in goud. Hij had vorig jaar zijn allergrootste hit ooit en mocht ook de Radio 2 Zomerhit mee naar huis nemen. Samen met Camille scoorde hij onlangs een monsterhit met het nummer ‘Vergeet De Tijd’ – hij producete trouwens ook haar album – en samen met Niels Destadsbader scheert Regi hoge toppen in de hitlijsten met het nummer ‘De Wereld Draait Voor Jou’.  Dit najaar vind je Regi terug in het Antwerpse Sportpaleis met een soloshow.

Over Mademoiselle Luna
Delphine Luna (Brussel) begon haar dj-carrière als Mademoiselle Luna in 2003 en was daarmee één van de eerste vrouwelijke dj’s in België. Ze stond al in de dj-booth in clubs en festivals in binnen- en buitenland . Elke vrijdag en zaterdag presenteert ‘In The Mix’ op Radio Contact. In april 2021 nog lanceerde ze de hit ‘Your Smile’ met de Amerikaanse zanger Ron Carroll. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.