Daniël Busser duikt als Belg op in de Nederlandse Raptop 100

Daniël Busser
©House Of Entertainment
Gebaseerd op duizenden stemmen, statistieken en een vakjury stelt RaptopNL elk jaar een top 100 samen van Nederlandstalige rap acts. Vrijdag werd de nieuwe lijst van het toonaangevende Nederlandse rap platform bekendgemaakt. De eerste plek was dit jaar weggelegd voor Boef. Hij nam de koppositie over van Josylvio en was daar ontzettend blij mee. Opmerkelijk is het debuut van Daniël Busser. Het beloftevolle 21-jarige Belgische talent maakt op de 99Ste plek dit jaar zijn opwachting. “Super vet. Ik had het zelf niet verwacht, omdat ik het afgelopen jaar enkel ‘Paranoia’ als echte hiphop track heb gedropt. Met ‘Vrienden’, ‘Tu veux quoi’ en mijn recente single ‘Niemand anders’ heb ik de voorbije maanden een andere kant van mezelf laten horen, maar het is inderdaad de bedoeling dat er de komende tijd weer nieuwe, vette hiphop tracks uitkomen. As we speak zitten we nu in de studio en ben ik daar intens mee bezig. Ik heb er niet bewust naar gestreefd, maar het feit dat ik als Belg in deze lijst sta met collega’s Lil’Kleine, Frenna, Bizzey, Snelle en nog een rits ronkende namen, werkt voor mij stimulerend, net als de positieve commentaren die ik regelmatig krijg. Normaal stond ik dit jaar op Tomorrowland en nog een pak festivalpodia, maar door corona is dat niet doorgegaan. We blijven positief, dus hopelijk kan het volgend jaar en ondertussen vullen we de extra vrijgekomen tijd met het maken van nieuwe nummers. Die verschijnen binnenkort, samen met een online optreden.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.