Nieuwe content voor de DRAGON BALL-games!

DRAGON BALL
©Bandai Namco Entertainment
Bandai Namco Entertainment Europe kondigt vol vreugde het tweede deel van de DRAGON BALL Z: KAKAROT Season Pass aan: “A NEW POWER AWAKEN PART 2”! In deze tweede DLC krijgen het beroemde tweetal Goku en Vegeta een krachtige nieuwe vorm. Goku en Vegeta plukken de vruchten van het leren van God’s Ki an en verkrijgen daarmee de mogelijkheid om te transformeren in de Super Saiyan God Super Saiyan! Vele nieuwe vechttechnieken – waaronder Ultimate Vanish, Ultrasonic Fist, Ultimate Kamehameha en Ultimate Galick Gun – zijn beschikbaar voor de Aardse helden.

DRAGON BALL XENOVERSE 2 viert zowel de mijlpaal van zes miljoen verkochte exemplaren als de elfde update die via deze trailer is onthuld. Behalve een aantal verrassingen bevat deze update onder andere:

  • De nieuwe speelbare personage Supreme Time Kai;
  • Een extra missie;
  • Negen nieuwe gevechtstechnieken;
  • Vijftien nieuwe mascottes;
  • Tien nieuwe modellen voor je metgezellen;
  • Drie extra aanvalsmissies;
  • Vijftig nieuwe hero colloseum figurines.
Deze gratis update is vanaf 26 augustus beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc via Steam.

Tenslotte gaat in september het nieuwe DLC-personage Master Roshi meedoen aan de strijd in DRAGON BALL FIGHTERZ! Met zijn uitgebreide ervaring behoort Master Roshi tot de meest technische strijders. Hij maakt slim gebruik van een grote verscheidenheid aan iconische aanvallen en verdedigingsbewegingen die hij met de tijd – en de gevechten – heeft geperfectioneerd.

Voor meer informatie over DRAGON BALL Z: KAKAROTDRAGON BALL XENOVERSE 2DRAGON BALL FIGHTERZ, en andere Bandai Namco Entertainment Europe-producten, bezoek je onze website en kun je ons volgen op Facebook en Twitter. Ook kun je abonneren op ons YouTube-kanaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.