De eerste Roguebook-kaarten worden gedeeld tijdens het Steam Game Festival!

Steam Game Festival
©nacon
Het eerste hoofdstuk van het Roguebook-avontuur wordt nu geschreven: NACON en Abrakam Entertainment maken met plezier bekend dat de gratis demo van de roguelike deckbuilder exclusief verkrijgbaar is tijdens het Steam Festival, dat duurt van 3 tot 9 februari 2021.
Roguebook is ontwikkeld door Abrakam Entertainment, de ontwikkelaar van Faeria, en mede ontworpen door Richard Garfield, de maker van Magic: The Gathering™. In de betoverende wereld van Faeria kunnen spelers 2 van de 4 beschikbare helden kiezen om met hun eigen team de legendes te trotseren van het Roguebook, een vervloekt boek waarvan alleen het bestaan al een bedreiging vormt voor alle levende wezens.De gratis demo laat spelers de subtiele details van de Roguebook-gameplay verkennen, zoals de mogelijkheid om kaarten in je deck te upgraden met gems, of het verkennen van de wereld via het unieke inktpotysteem, om nog maar te zwijgen over het Tower Deck-concept, dat een heel nieuwe draai geeft aan het deckbuilding-genre. In tegenstelling tot andere deckbuilder games is het in Roguebook de bedoeling zoveel mogelijk kaarten in je deck te stoppen. Zo kun je steeds meer nieuwe vaardigheden voor de teams van twee helden te ontgrendelen en explosief gebruikmaken van hun synergieën!

Spelers die Roguebook pre-orderen kunnen na het Steam Game Festival hun avontuur in het kwaadaardige boek voortzetten en worden daarbij verlost van de Doomed Coin, een artefact dat de voortgang van de speler beperkt. Wanneer de volledige game wordt uitgebracht, ontvangen ze ook nog eens een exclusief kostuum voor elk van hun helden.

Steam Game Festival
©Nacon

Tijdens het Steam Game Festival zijn diverse streams van de game te bekijken. De eerste – met Richard Garfield als speciale gast – verschijnt op woensdag 3 februari om 22 uur. Check de Facebook– en Twitter-pagina’s van Roguebook om te zien wanneer de andere streams verschijnen.

Download hier de Roguebook Steam Game Festival-demo

De complete versie van Roguebook verschijnt op 24 juni 2021 voor pc (Steam), en later voor PlayStation®4, Xbox One en Nintendo SwitchTM

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.