Nieuw Boek: Style your life van Lonneke Nooteboom (bestel je BOEK hier!)

Lonneke Nooteboom
©Kosmos Uitgevers

In april verschijnt het eerste boek van de Nederlandse fashion en celebrity stylist Lonneke Nooteboom: Style your life. Het knapste boek van 2020 is een unieke combinatie van stijlgids én motivatiehandboek! Lonneke deelt haar persoonlijke en inspirerende verhaal over het najagen van haar droom, geeft een uniek kijkje in haar drukke leven en laat de lezer natuurlijk niet in de steek wat stylingtips en -tricks betreft!

Na een jarenlange samenwerking met haar vader en later haar man besloot Lonneke op haar veertigste dat het tijd was om écht voor zichzelf te gaan en haar ultieme droom na te jagen: haar eigen onderneming in de mode en styling op te zetten. In acht jaar tijd groeide ze uit tot fashion en celebrity stylist.

Lonneke laat met dit boek niet alleen zien hoe je de knapste versie van jezelf kunt zijn, maar inspireert ook om voor jezelf te kiezen. Ze geeft praktische tips over het combineren van een druk werkleven met een gezin, me-time en sporten, over het bijhouden van je agenda, keuzes maken en groeien op businessgebied. Daarnaast geeft ze ook haar favoriete producten en shopadresjes prijs, vertelt ze je alles over haar verzameling vintage treasures en legt ze haarfijn uit wat haar unieke stylingmethode nu precies inhoudt. Kortom: vind de (levens)stijl die bij je past!

Lonneke Nooteboom lanceerde het populaire online magazine Style My Day, maakte carrière in de mode en heeft een indrukwekkende social following met op Instagram ruim 125.000 trouwe volgers. Ze werkt samen met gerenommeerde merken zoals Fred de la Bretoniere, Sensai Beauty en Longines. Op 10 maart lanceert Lonneke haar eigen jurkenlijn bij Shoeby Fashion.

“Lonneke is creatief, oprecht, inspirerend en gaat altijd een stapje verder. Haar onbevangenheid, energie en warme persoonlijkheid is enerzijds jaloersmakend, maar bovenal enorm aanstekelijk.” – Annelies Pijper, hoofdredacteur Grazia, Marie Claire, Beau Monde en Lekker500

“Als Lonneke mij kleedt, ben ik op mijn mooist. Ze heeft een geweldig gevoel voor stijl, oog voor detail en is ook nog eens één brok positiviteit. Met dit boek kan iedereen spieken bij Lonneke: hoe ze stylet, denkt en leeft. Wie deze kunsten afkijkt, kan zomaar eens de mooiste versie van zichzelf worden.” – Kelly Weekers, psycholoog en auteur van Happy Life 365 en Happy Lifehacks 365

Style your life | Lonneke Nooteboom | 9789021576046 | €24,99 | 15 april 2020 | Kosmos Uitgevers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.