Netsky slaat handen in elkaar met ZOO Antwerpen, Beatport en UKF voor exclusieve livestream

netsky
©netsky

Enkele weken geleden lieten we het langverwachte vierde studio album van Netsky op de wereld los. Dat album heet Second Nature en bevat onvergetelijke samenwerkingen met onder andere Becky Hill, Rudimental en Sub Focus. Nu is het tijd om daar nog een onvergetelijke samenwerking aan toe te voegen met ZOO Antwerpen, Beatport en UKF.

Als DJ een album uitbrengen in tijden waar optredens en feestjes helemaal geen optie zijn is niet evident. Boris Daenen, jullie beter bekend als Netsky, vond daar de voorbije maanden een creatieve oplossing voor. Hij richtte zelf een volledige livestream studio in, zodat zijna fans van over heel de wereld toch nog van een feestje konden genieten, feestlocatie: de living. Die livestream studio begon als een ruimte met wat camera’s en een DJ deck, maar evolueerde door de maanden heen naar een heuse ‘urban jungle’ (letterlijk).

Een livestream-studio die een jungle wordt is al best indrukwekkend, maar weet je wat nog indrukwekkender is? Een echte jungle die een livestream-studio wordt. Samen met ZOO Antwerpen, Beatport en UKF gaat Netsky het ‘urban jungle’ concept, waar fans ondertussen vertrouwd mee zijn, naar een nieuw niveau brengen. Op 13 november wordt de prachtige Vlindertuin van ZOO Antwerpen omgetoverd tot een livestream-ruimte. Een samenwerking die nu zinvoller is dan ooit, want in corona-tijden is het extra belangrijk om elkaar te helpen: deze periode is niet eenvoudig voor ZOO Antwerpen en evenmin voor artiesten.

Muziek én natuur

“Onze visie is hetzelfde. Met mijn nieuw album wil ik de mensen weer laten terugkeren naar de natuur. Ik wil hen de nabijheid met de natuur laten herontdekken en hen verwonderen met alles wat dat groen te bieden heeft. Dat is waar Second Nature om draait, maar ook waar ZOO Antwerpen haar missie ligt. Daarom was deze samenwerking een perfecte match”, zegt Boris Daenen.

Muziek en creativiteit  is immers de ‘tweede natuur’ van ZOO Antwerpen, en hun groene oase in hartje Antwerpen is de ultieme urban jungle voor een wel héél erg indrukwekkende livestream. We willen de kijkers thuis helpen, door hun gratis een onvergetelijke ervaring mee te geven, maar we willen de zoo en zijn bewoners ook zeker niet vergeten. Tijdens de livestream zullen kijkers kunnen doneren aan #ZOOsamen via www.zoosamen.be. Zo kunnen ze hun favoriete dier voorzien van een voedselpakketje. Kwestie van er voor alle betrokken partijen een onvergetelijke avond van te maken.

Netsky
©Netsky

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.