Typhoon kondigt album Lichthuis aan en wint 3FM Award

Typhoon
©universal Music

Na het releasen van de singles ‘Ogen Dicht’, ‘Alles Is Gezegend’ (met Freez) en ‘Walnootboom’ (met Paskal Jakobsen) heeft Typhoon zijn langverwachte derde album met de titel Lichthuis aangekondigd. De opvolger van het gigantische succes van Lobi Da Basi uit 2014 verschijnt op 30 oktober 2020. Op zijn social media deelde hij  het artwork en de tracklist en gaf hij het startschot voor de pre-order van Lichthuis.
Het vinyl verschijnt in december.

 

Lichthuis is een reis van persoonlijke groei en universele waarden. Ik ben dankbaar voor dit nieuwe hoofdstuk en kan niet wachten om het nu officieel te delen met de wereld.
– Typhoon

Gisteravond speelde Typhoon live op de 3FM Awards vanuit Hedon in Zwolle. Hij werd genomineerd in de categorie ‘Beste Track’ met ‘Alles Is Gezegend’ en in de categorie ‘Beste Muzikale Initiatief’. Gisteren maakte de jury bekend dat hij de award won voor ‘Beste Muzikale Initiatief’ met De Tuin van 2020.

Op Lichthuis werkt Typhoon samen met Wende, Roos van Rebergen, Michelle David en natuurlijk Freez en Paskal. De tracklist ziet er als volgt uit:

01. Oud Licht
02. Alles Is Gezegend met Freez
03. Ogen Dicht
04. Botoman
05. Voor Het Eerst
06. Alles Ok met Roos Rebergen
07. De Stad met Wende
08. Niemand Kan Blijven
09. Walnootboom met Paskal
10. Aanzoek met Michelle David

Ook verscheen de videoclip voor Walnootboom

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.