Mobile Vikings haalt telecomprijzen weer stevig omlaag

Mobile Vikings
©DPG MEDIA

26 mei, lanceert operator Mobile Vikings een nieuw aanbod mobiele abonnementen. Tegelijkertijd komt er voor alle nieuw geactiveerde telefoonnummers een kwaliteitsgarantie, uniek in de Belgische telecom. Niet tevreden na één maand, geld terug.

In zijn pleidooi voor democratische telecomprijzen zette Mobile Vikings in mei 2019 een grote stap: met het onbeperkte Unlimited-abonnement daalde de prijs voor onbeperkt mobiel surfen, bellen en sms’en tot 30%. Vandaag gaat de operator verder op dat elan: de nieuw geïntroduceerde abonnementen zijn tot 25% goedkoper dan vergelijkbare abonnementen. Ze krijgen een injectie met extra mobiele data, en de 3 populairste prijscategorieën krijgen er bovendien onbeperkte belminuten naar nationale vaste en mobiele nummers bovenop.

Bart De Groote, CEO Mobile Vikings: “We zien absoluut nog ruimte om de prijzen van mobiele telecom abonnementen scherper te stellen. We houden vast aan ons credo: de Belgische telecomprijzen blijven te hoog, en moeten omlaag. Uit de quarantaine van de afgelopen maanden blijkt nog maar eens dat de smartphone cruciaal is om sociale contacten te onderhouden. Onze Vikings hebben dankzij de onbeperkte belminuten die we aanboden, tweemaal zoveel gebeld. We verhogen daarom niet alleen de hoeveelheid mobiele data in deze nieuwe abonnementen, in de 3 populairste prijscategorieën geven we de Vikings ook onbeperkte belminuten naar vaste en mobiele nationale nummers. We bieden onze “coronamaatregel” daar gewoon permanent aan.

Mobile Vikings
©DPG MEDIA

30% van de bestaande Vikings is met de nieuwe abonnementen in één klap beter af: zij krijgen meer data en belminuten voor hetzelfde maandbedrag, of zelfs voor een lager maandbedrag. Op basis van hun huidige tariefplan worden ze aan de start van hun nieuwe facturatieperiode automatisch op het gunstigere tariefplan overgezet. Ze worden daarvan individueel op de hoogte gebracht en hoeven er zelf niets voor te ondernemen. Op die manier blijft Mobile Vikings zijn gebruikers consequent op het voorplan zetten onder het motto “Vikings First”. Voor de overige Vikings verandert er niets: zij blijven genieten van hun huidige voordelige tarieven.

Naast het nieuwe aanbod introduceert Mobile Vikings een kwaliteitsgarantie. De transformatie naar Full-MVNO is achter de rug en de operator maakt het gewonnen vertrouwen daarmee hard. De Groote: “Momenteel geeft 4/5 van de Vikings ons een score tussen 8 en 10 op de vraag “In welke mate zou je jouw huidige mobiele operator aanraden aan vrienden, familie of collega’s?”. We halen daarmee een NPS-score (indicatie van klantentevredenheid) van 49, en dat is ongezien in telecom. We zetten voor iedereen de deur open om de proef op de som te nemen.”

Binnen de kwaliteitsgarantie krijgen nieuwe én bestaande klanten voor alle nieuw geactiveerde nummers daarom een proefperiode van 30 dagen na activatie. Niet goed, geld terug. Mobile Vikings is daarmee de eerste Belgische operator die een dergelijke garantie aanbiedt. De voorwaarden voor deze kwaliteitsgarantie zijn te raadplegen op de website van Mobile Vikings.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.