Tongerse DJ en producer stunt met eigen muzieklijst in de fitness

Thierry Von Der Warth
©House Of Entertainment

Met een eigen muzieklijst, goed voor bijna 20.000 volgers, stimuleert de Tongerse dj en producer Thierry Von Der Warth de sportievelingen in alle Basic-Fit vestigingen. “Een unieke ‘stunt’ en samenwerking, want het is denk ik de eerste keer dat iemand op zo’n grootschalige manier de kans krijgt om met een eigen muzieklijst in een fitness- en sportzaal mensen te stimuleren bij hun individuele prestaties. De lijst bestaat uit lekker opzwepende, dansbare songs van o.a. James Hype (‘Ferrari’), Joel Corry (‘Lionel Heart’), MEDUZA (‘Bad Memories), Kungs (‘Never Going Home’) e.v.a. Wie luistert, geniet van drie en half uur muziek, inclusief mijn recentste single ‘Miss California’, die ik uitbracht met Dante Thomas, goed voor inmiddels meer dan 2,8 miljoen Spotify-streams.

Met meer dan 1,2 miljoen maandelijkse luisteraars staat Thierry Von Der Warth op een 13de plek in de Climax-lijst van de 100 meest gestreamde Belgische dj’s en producers. Na ‘Sunset Lovers’, goed voor 9,6 miljoen Spotify-streams, scoort Thierry momenteel met zijn actuele single ‘Miss California’ en ‘Million Memories’. Daarnaast zorgt de sympathieke Limburger nog voor een stunt in de fitness- en sportcentra: “Een tijdje geleden werd ik benaderd door de mensen van Basic-Fit met de vraag of ik voor hun vele duizenden sporters een aangepaste muzieklijst kon maken die hen tijdens het sporten stimuleert bij hun individuele prestaties. Inmiddels zijn we een paar weken verder en wordt er massaal geluisterd en gesport op de heerlijke beats van mijn exclusieve muzieklijst. Aan het aantal nieuwe volgers dat mij wekelijks toevoegt op sociale media of een abonnement neemt op mijn Spotify-lijsten, merk ik dat het werkt (lacht). Ik noem mezelf een gemiddelde sporter die het fijn vindt om in beweging te zijn. Ja, het doet me wat als ik zie hoe mensen zich in het zweet werken, maar sportief genieten op de muziek die ik heb geselecteerd. Een toffe ervaring, hoe dan ook.

Op http://www.workoutmusic.be/ kan je de exclusieve Work Out Music 2023 van Thierry Von Der Warth, ook te beluisteren in alle sportcentra van Basic-Fit, terugvinden.

Thierry Von Der Warth

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.