Mama’s Jasje en Cleymans & Van Geel toegevoegd aan ‘A Symphonic Evening with’

A SYMPHONIC EVENING WITH
©sportpaleis

De zomer van 2021 wordt een muzikaal hoogtepunt aan onze Belgische kust. De concertreeks ‘A Symphonic Evening with’, waarbij artiesten begeleid worden door een orkest, kondigde vorige week concerten aan van Natalia (8 juli) en Axelle Red (22 juli). De organisatoren zijn verheugd om in deze reeks nu ook concerten te kunnen aankondigen van Cleymans & Van Geel en Mama’s Jasje. De Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke bevestigt zich hoe langer hoe meer als het concertcentrum van de zomermaanden.

‘A Symphonic Evening with’ wordt de vaste donderdagavond afspraak tijdens de zomermaanden in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. De concertreeks biedt de bezoeker een unieke muzikale ervaring. Zorgvuldig uitgekozen artiesten brengen hun beste nummers, waarvan een groot deel begeleid door het 20-koppig Antwerp Philharmonic Orchestra. Elke artiest stelt zelf het orkest samen en kan op die manier de klankkleur van de songs zelf bepalen.

Cleymans & Van Geel – donderdag 15 juli

Jelle Cleymans & Jonas Van Geel kennen elkaar sinds hun twaalfde. Naast hun liefde voor acteren, delen ze ook een passie voor muziek en entertainen. Wat ooit begon als een grap groeide uit tot één van de vaste waarden op de Vlaamse podia. De twee creatievelingen brachten onlangs hun titelloze debuutplaat uit, waar ook hun allernieuwste single ‘Heimwee’ op staat. Volgend voorjaar nemen ze deel aan het nieuwe seizoen van het populaire VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’. De meerwaarde die het smphonisch orkest aan hun nummers zal leveren, was voor hen dé reden om voor deze concertreeks toe te zeggen.

Mama’s Jasje – donderdag 5 augustus

De band rond singer-songwriter Peter Vanlaet bracht naar aanleiding van hun 30ste verjaardag het feestelijk album “De Jaren van verstand” uit met een selectie van, niet toevallig, 30 nummers. Tien greatest hits. Tien prachtige hommages. Tien spiksplinternieuwe songs! Met nummers als “Zo Ver Weg”, “Een Teken Van Leven”, “Doe Het Licht Maar Uit” en “Als De Dag Van Toen” leveren ze een grote bijdrage aan het collectieve Nederlandstalige popmuziekgeheugen. Peter Vanlaet schitterde in het afgelopen seizoen van ‘Liefde Voor Muziek’ en zal dat nog briljanter doen met een orkest achter zich.

‘A Symphonic Evening with’: elke zomerse donderdag een hoogstaande muzikale date in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke.
Tekenen alvast present : 

  • donderdag 8 juli: Natalia 

  • donderdag 15 juli: Cleymans & Van Geel

  • donderdag 22 juli: Axelle Red

  • donderdag 5 augustus: Mama’s jasje

Meer concerten worden later bekendgemaakt.

A SYMPHONIC EVENING WITH.
Tickets voor Natalia en Axelle Red zijn vanaf nu te koop. Tickets voor Cleymans & Van Geel en Mama’s Jasje gaan volgende dinsdag 22 december om 10u in verkoop. Meer informatie: www.asymphoniceveningwith.be, tickets via www.teleticketservice.com. Info Proximus Pop-Up Arena via www.proximuspopuparena.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.