Heilig Hartziekenhuis schenkt 24.000 euro Molse Kadokes aan personeel

Heilig Hartziekenhuis
©Gemeente Mol

Om alle medewerkers te bedanken voor alle bovenmenselijke inspanningen het laatste jaar, bedankt het Heilig Hartziekenhuis Mol hen met een lokaal cadeautje. Elk personeelslid ontvangt een Mols Kadoke van 30 euro. Met 800 medewerkers is dit goed voor 24.000 euro aan lokaal shopplezier! Van dit bedrag neemt het gemeentebestuur 10% voor zijn rekening. Ook andere werkgevers kunnen hiervan profiteren. Het ziekenhuis kiest bewust voor een lokale bon om onze lokale economie te ondersteunen. Twee prachtige vliegen in één klap!

Onze helden van het ziekenhuis bewezen in 2020 wat ze waard zijn: puur goud! Een Mols Kadoke voor elk personeelslid is meer dan verdiend.

H. Hartziekenhuis Mol koopt lokaal
Lokaal kopen was nog nooit zo belangrijk, en dat heeft ook het Heilig Hartziekenhuis begrepen. Door een Mols Kadoke te schenken, is dit niet alleen een geschenk voor de medewerkers van het ziekenhuis. Ook onze lokale handelaars krijgen er automatisch 800 klanten bij uit verschillende hoeken van onze regio.

10% korting
Dankzij de uitzonderlijke volumekorting voor Molse bedrijven en organisaties, profiteert het ziekenhuis van een fikse korting van 2.400 euro. Alle bedrijven die minstens voor 1.000 euro Molse Kadokes aankopen, genieten van deze korting. Per cadeaubon van 10 euro neemt het gemeentebestuur 1 euro voor zijn rekening. Je betaalt voor een fiscaalvriendelijk geschenk voor je medewerkers van 40 euro dus zelf nog 36 euro. Per werkgever mag de opgetelde volumekorting maximum 2.500 euro bedragen. Om van deze volumekorting gebruik te maken, gebruik je dit bestelformulier.

Dankjewel!
Het gemeentebestuur bedankt het ziekenhuis om te kiezen voor het Mols Kadoke. We bedanken natuurlijk ook het voltallige personeel om voor ons MooiMol te zorgen, ze doen dit fantastisch. Wij zijn erg fier op onze helden van de zorg!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.