Louis van Gaal na ruim veertig jaar terug naar de Bosuil

Louis van Gaal
©Paul Blank

Royal Antwerp FC, de club met stamnummer 1, presenteert in de aanloop naar de bekerfinale tegen Club Brugge als eerste Belgische club ooit een heuse eigen talkshow in broadcastkwaliteit. Op donderdag 30 juli wordt in NUMBER ONE vooruitgeblikt op de finale van de Croky Cup van twee dagen later.

Centrale gast bij deze primeur is niemand minder dan Louis van Gaal. Louis van Gaal speelde van 1973 tot 1977 zelf voor The Great Old en ontwikkelde zich na zijn spelerscarrière tot een van de meest succesvolle trainers in de voetbalgeschiedenis.

‘Ik kom na ruim veertig jaar met plezier terug naar de Bosuil. Ik heb veel te danken aan Antwerp’, aldus Louis van Gaal. Naast Louis van Gaal zullen ook tal van andere bekende gasten in de uitzending passeren.

In NUMBER ONE is de bekerfinale van zaterdag 1 augustus het centrale thema, maar er wordt ook in het archief gedoken en teruggeblikt op de historische bekerwinst van Royal Antwerp FC in 1992. Bekerwinst die een jaar later resulteerde in een Europese finale op Wembley. Het zal ook gaan over de toekomst, de ambities en de maatschappelijke rol van de club. Daarnaast komer er reportages met fans en rood-witte helden en zal de kijker prijzen kunnen winnen.

Met deze talkshow onderstreept Royal Antwerp FC nogmaals dat het zeer steile ambities heeft en ook de komende jaren op alle mogelijke vlakken het verschil wil maken. Kortom, dit project kadert in de verruiming van het merk Antwerp waarbij een voetbalclub versterkt wordt door media en entertainment en zo dicht mogelijk bij fans en voetballiefhebbende families wilt staan. NUMBER ONE zal zeker niet alleen de Antwerpsupporter aanspreken maar is bedoeld voor iedereen die na maanden zonder voetbal smacht naar het moment waarop de bal opnieuw rolt.

Kobe Ilsen is de gastheer van NUMBER ONE. De talkshow gaat live vanop de grasmat van de Bosuil in Deurne en is op donderdag 30 juli om 21u15 live te bekijken op hln.be en op Play Sports voor de Telenetabonnees.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.