Jérémie Vrielynck gaat voor vierde top 10-hit met nieuwe single ‘Zie ik jou ooit weer’

Jérémie Vrielynck
©House Of Entertainment
Doet Jérémie Vrielynck het weer? Op 23 mei mocht de getalenteerde singer-songwriter uit Deerlijk nog 21 kaarsjes uitblazen en als de muzikale sterren even gunstig blijven staan als in zijn vorige levensjaar, dan mogen we weer heel wat vuurwerk van Jérémie verwachten.

Sinds hij eind mei 2020 zijn single ‘Alleen bij jou’ uitbracht, gaat het erg hard voor de West-Vlaamse jongeman. Hij stond gedurende de afgelopen 12 maanden zowat onafgebroken in de hitlijsten en scoorde maar liefst 3 top 10-hits op rij in de Vlaamse Ultratop 50. Het loopt ook steeds crescendo, want piekte ‘Alleen bij jou’ nog op #8, dan deed opvolger ’Slechte gewoonte’ het met plaats als hoogste notering in die lijst al een plekje beter. Met zijn laatste single ‘Als je hem achterlaat’ vervolgde Jérémie zijn succesvolle traject en deed hij er nog een schepje bovenop met een piek op #6 in de Vlaamse Ultratop 50.

Met zijn nieuwe, zomerse single ‘Zie ik jou ooit weer’ hoopt Jérémie weer wat beter te doen. Hoewel het catchy nummer vrolijk in de oren klinkt, zorgde het verhaal erachter bij Jérémie best wel voor wat angstzweet, zo vertelt de sympathieke zanger:

“‘Zie ik jou ooit weer’ is een nummer dat gebaseerd is op iets dat zich effectief in mijn dromen heeft afgespeeld. Ik was op een nacht aan het dromen dat ik mijn vriendin gedumpt had, omdat ik het te druk had met muziek en niet zeker wist of ik de combinatie wel kon maken. Enkele seconden later had ik al spijt van die beslissing en probeerde ik alles weer goed te maken. Toen ik opstond, moest ik even 2 keer goed kijken, maar ja…mijn vriendin lag gelukkig nog bij me in bed (lacht). Het was maar een nare droom. Toen ik haar het verhaal van mijn droom vertelde, leek het me eigenlijk wel een heel leuk concept om een song over te schrijven…en zo geschiedde”, besluit Jérémie met een brede glimlach.
Er werd ook opnieuw een leuke videoclip opgenomen voor deze single.
‘Zie ik jou ooit weer’, de nieuwe single van Jérémie Vrielynck  is HIER  beschikbaar op alle grote download- en streamplatforms.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.