Jade brengt vandaag officiële video van’ Lately’ uit

Na de lancering van single ‘Lately’, volgt vandaag de officiële video van Jade.

Jade, deel van Gen Z oftewel de generatie die opgroeit in een digitale wereld, wou met haar nieuwe video ook absoluut de aandacht trekken van haar fans op een wijze die aansluit bij het dagdagelijks leven van Gen Z. Om dit te bereiken sloegen Samsung en Universal Music de handen in elkaar.

Resultaat is de creatie van een video die zorgt voor een unicum in België, namelijk een videoclip die van A tot Z opgenomen wordt met een Samsung Galaxy S20, in verticaal perspectief, en dus ook perfect te bekijken is door iedereen vanop een smartphone.

Davy Moons, Marketing Manager Mobile bij Samsung België: “Uit onderzoek* blijkt dat 83% van de Belgische jongeren onder de 30 hun smartphone minstens één uur per dag gebruikt. Veruit de meeste online video’s (90%) die ze bekijken, zijn in portretmodus gefilmd. Maar een volledig verticale muziekvideo, dat is toch ongezien. Vandaar ons idee om de videoclip van Jade volledig met een Samsung Galaxy S20-smartphone in portretmodus te filmen, want met ons toestel kan je echt op professioneel niveau werken. Met de drie camera’s kan je elk detail in verbluffende kleuren vastleggen en tal van visuele effecten creëren, waarvan er heel wat in de clip zijn verwerkt.”

* Technologiebarometer 2019, uitgevoerd door PanelWizard in opdracht van Samsung

In de video wil Jade verder ingaan op het verhaal achter ‘Lately’, namelijk de verwerking van een gebroken hart. De sfeer van het liedje gaat van verdrietig zijn, naar alles kunnen loslaten en er uiteindelijk sterker uit te komen.

‘Een bijzondere ervaring om mijn eigen verhaal tot een song te verwerken’, zegt Jade.

Jade
©Universal Music

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.