Hit van Edinburgh Fringe Festival voor het eerst op tournee door Nederland

Edinburgh Fringe Festival
©Royal Promotions

TAGO was een hit op het Edinburgh Fringe Festival in 2016 en bij de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. Tago betekent: de wereld verlichten met het slaan op de trommel. Als een energieke wervelwind raast TAGO over het podium; een adembenemende mix van traditionele Koreaanse instrumenten -van gigantische drums tot kleine percussie- in combinatie met kleurrijke dans en Oosterse vechtsporten. Edinburgh Fringe Festival zal op 6 februari 2020 in première gaan in Theater de Stoep in Spijkenisse. Daarnaast gaan het op tournee van 4 februari 2020 tot 28 februari 2020.

kracht, discipline én humor
De zes muzikanten doen er alles aan om je te betoveren met hun kracht, hun discipline én hun humor. Met veel vrolijkheid worden de instrumenten geïntroduceerd, van een klankschaal tot een gigantische trommel en alles daartussenin. Soms bewegen ze in opperste concentratie, op een manier die aan martial arts doet denken, soms slaan ze er lekker op los. Een feest voor de hele familie!

Laat je verrassen door de kracht van de drummers en geniet van de kleurrijke samensmelting van drum en dans. Edinburgh Fringe Festival zal op 6 februari 2020 in première gaan in Theater de Stoep in Spijkenisse en gaat op tournee van 4 februari 2020 tot 28 februari 2020.

Meer info www.dgtheater.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.