Govert Deploige vervangt Jeroen Van Dyck in MAMMA MIA!

MAMMA MIA
©Deep Bridge

Acteur Jeroen Van Dyck laat zich op eigen verzoek, en met goedkeuring van de producent en regisseur Stany Crets, vervangen in de musical MAMMA MIA! door Govert Deploige, die vanaf  22 februari invulling geeft aan de rol van Harry. “Musical is een vak apart en hoe hard ik vooraf ook uitkeek naar mijn debuut, geef ik graag toe dat ik het allemaal wat heb onderschat. Het is een fantastische ploeg om mee samen te werken, maar naarmate de première naderde was het voor mij steeds lastiger om dit avontuur te combineren met mijn andere activiteiten. Ik ben het team dankbaar voor het begrip en in overleg besloten we om voor mijn gemoedsrust de samenwerking te beëindigen”, zegt Jeroen. Producent Deep Bridge stelt de eerlijkheid van Jeroen bijzonder op prijs: “In alle vriendschap en in overleg beslisten we en zagen we meteen een grote last en druk van Jeroen z’n schouders vallen. Zijn première-stoelen zijn alvast gereserveerd. Ondertussen zochten en vonden we het voorbije weekend ook een oplossing bij acteur Govert Deploige, een bekend gezicht dat te zien was in o.a. ‘Thuis’, ‘Familie’ en ‘W817’. Hij was beschikbaar en zag de rol van Harry in MAMMA MIA! meteen zitten. Het is nooit makkelijk om in de laatste rechte lijn naar de try-outs en première in te vallen, maar Govert heeft zoveel ervaring en talent, dat het vanaf de eerste seconde klikte met de productie, die hem inmiddels warm heeft onthaald en stevig in hun armen heeft gesloten. Hij gaat dat goed doen, we hebben er alle vertrouwen in”, klinkt het bij de producent.

De musical MAMMA MIA! speelt vanaf 22 februari try-outs in het Hasseltse Ethias Theater. Vanaf 5 maart starten de voorstellingen in de Antwerpse Stadsschouwburg, met op zaterdag 7 maart een feestelijke première. MAMMA MIA! heeft de kaap van 50.000 verkochte tickets reeds overschreden.

Op www.deepbridge.be vind je tickets en info, maar wees snel, want door de massale belangstelling worden de beschikbare plaatsen snel schaarser.

MAMMA MIA
©Deep Bridge

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.