Gemeente Mol: Begin augustus in je brievenbus – Brief over coronamaatregen in onze gemeente

Gemeente Mol
©Gemeente Mol

Omdat de coronamaatregelen verstrengden en omdat er voor de provincie Antwerpen bijkomende maatregelen opgelegd werden, ontvangt elke inwoner op 3 of 4 augustus een officiële brief van het gemeentebestuur in de brievenbus. De brief geeft een overzicht van de maatregelen die van toepassing zijn in onze gemeente. Daarnaast roepen we op tot verantwoordelijkheid. Dankzij de huis-aan-huis-verdeling bereiken we iedereen, ook wie niet online actief is. Je volgt de coronamaatregelen op de voet via www.gemeentemol.be/corona. Vertalingen van de brief zijn beschikbaar op www.gemeentemol.be/coronatranslation.

De Nationale Veiligheidsraad en de Provinciale Crisiscel beslisten op 27 juli over de verstrenging van een aantal coronamaatregelen. Met de brief willen we duidelijkheid scheppen over de maatregelen die effectief van toepassing zijn in onze gemeente.

Verantwoordelijkheid nemen

Het dragen van mondmaskers op publieke plaatsen en de sociale contacten beperken vraagt van iedereen de nodige inspanningen. In de brief roepen we iedereen op om verantwoordelijkheid te nemen en elkaar te steunen. Meer dan ooit moeten we tonen dat we MooiMol zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.