Nikki (25) wordt nieuwe zangeres Lasgo!

Lasgo
©House Of Entertainment

De kogel is door de kerk. Na een intense zoektocht en meerdere auditierondes heeft de Belgische danceformatie Lasgo een nieuwe zangeres. De keuze viel op de Nederlandse Nikki Born (25), die wist te overtuigen met haar dynamische podiumprésence, unieke charisma en vooral zeer indrukwekkende stemgeluid. Nikki mag zich al meteen opmaken om in de nieuwe bezetting internationaal te gaan touren met Lasgo en ook de eerste single met haar als zangeres komt er heel snel aan.

De stevige revival van de eurodance bracht Peter Luts er midden 2023 toe een nieuwe, jonge en talentvolle frontvrouw te gaan zoeken om internationaal met Lasgo te gaan touren en nieuwe muziek uit te brengen. Voor dit nieuwe Lasgo-avontuur bundelt Peter ook opnieuw de krachten met de Belgische dj-producer Jef Martens, beter bekend onder zijn artiestennaam Basto. Jef produceerde o.a. de wereldwijde nummer 1-hit ‘Scream & Shout’ van Will.I.Am en Britney Spears.

Lasgo
©House Of Entertainment / Kurt Vandeweerdt

Nikki Born 

Na verschillende auditierondes viel de keuze voor de nieuwe zangeres op de charismatische, extreem getalenteerde, Nederlandse Nikki Born. Nikki heeft een enorme passie voor muziek en bewandelde ondanks haar jonge leeftijd al verschillende muzikale paadjes. Ze schreef en bracht al eigen nummers uit, bouwde een stevige reputatie op als (event)fotografe én maakte afgelopen seizoen een enorme indruk in het Nederlandse muziekprogramma ‘The Talent Scouts’ op SBS6.

Met Nikki is Lasgo weer helemaal klaar om een nieuw hoofdstuk van het Lasgo-succesverhaal te schrijven, zo zegt Peter Luts:

“Het was een pittige zoektocht, maar met Nikki hebben we het toekomstige gezicht en geluid van Lasgo gevonden. Ze bezit niet alleen een indrukwekkende, veelzijdige stem en een dynamische podiumprésence, ze voegt met haar charisma ook een zeer leuke energie toe.

Het beloven spannende tijden en een opwindend avontuur te worden voor Nikki. Met dance classics, zoals ‘Something’, ‘Alone’, ‘Surrender’, ‘Pray’, ‘All Night Long’, ‘Over You’, ‘I Wonder’ en ‘Gone’ heeft Lasgo een indrukwekkend hitrepertoire. Dat zal ze snel onder de knie moeten krijgen, want het internationaal touren start snel, met al 17 bevestigde shows. Daarnaast komt er ook nieuw materiaal natuurlijk, met binnenkort al de eerste single met de vocals van Nikki.”

Lasgo

Danceformatie Lasgo veroverde van bij de start in 2001 de wereld met hun kenmerkende sound: een perfecte combinatie van energieke beats en betoverende vocals. De grensverleggende Belgische hitmachine, opgericht door Peter Luts en David Vervoort, en sinds 2008 verdergezet door Peter Luts en Jef Martens, noteerde sindsdien maar liefst 7 top 10-hits in eigen land en scoorde ook internationaal met dance classics als Something’, ‘Alone’, ‘Surrender’, ‘Pray’, ‘All Night Long’, Over You’, ‘I Wonder’ en Gone’.

Lasgo verkocht meer dan vijf miljoen fysieke exemplaren van hun albums ‘Some Things’, ‘Far Away‘ en ‘Smile’. Ze verzamelden 2 WMC Awards, een TMF Award, een Smash Hits Award (VK) en een BMI Award (VS), traden op in heel Europa, evenals de VS, Brazilië, Canada, Australië en Azië, met jarenlang volledig volgeboekte zomers tot gevolg.

Bovendien geniet Lasgo ook op Spotify nog steeds van een immense populariteit, met meer dan 1,4 miljoen unieke luisteraars per maand en ondertussen meer dan 100 miljoen streams voor monsterhit ‘Something’. Deze cijfers getuigen niet alleen van hun wereldwijde aantrekkingskracht, maar ook van de voortdurende groei van hun fanbase.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.