Élodie Ouédraogo vertelt Evi Hanssen bij Joe over haar relatie en zwangerschap

Élodie Ouédraogo
©DPG MEDIA

Evi Hanssen schotelde zaterdag 27 juni tussen 10 en 12 uur, De 10 Geboden voor aan Élodie Ouédraogo in ‘Het Heilig Huis Van Hanssen’ bij Joe. Daar onthulde Elodie meer over haar relatie met Jeroom, hoe ze naar haar eigen lichaam kijkt en hoe haar zwangerschap uitlekte.

Élodie Ouédraogo
©DPG MEDIA
Élodie vertelt Evi meer over hoe ze haar man, Jeroom, heeft leren kennen: “We hebben elkaar ontmoet op een feest en hebben daar de hele avond lang zitten praten. Nadien hebben we zo’n twee maanden via Facebook gebabbeld. We durfden zelfs niet af te spreken omdat we bang waren dat het in realiteit alleen maar kon tegenvallen. Maar dat was dus het begin van Jeroom en Élo. Jeroom is echt mijn beste vriend. We hebben beiden het gevoel dat we iemand hebben gevonden die we nooit gaan kunnen houden, daarom blijven we zoveel moeite doen voor elkaar.” 
Evi neemt Élodie tijdens het ontbijt ook even mee naar de spiegel: “Ik had niet veel moeite met mijn ‘post sportlichaam’. Ik mocht wel wat minder gespierd zijn. Maar toen ik mijn zoon had gekregen, was dat toch nog iets anders. Dan had ik een mama-lichaam. Vooral het feit dat de conditie die ik daarvoor had weg was. Dat vond ik moeilijk om te aanvaarden. En dat is ook de reden waarom ik heel hard wil sporten, om mij fit te voelen. Je lichaam wordt ouder en meestal heb ik daar weinig moeite mee, maar er zijn dingen waarvan ik weet ‘dat gaat echt niet meer’. Toen ik vroeger twee kilo bijkwam, was dat er meteen terug af, en nu is dat 4 weken sporten om dat eraf te krijgen. Je kunt niet meer eten wat je wil, niet meer drinken wat je wil.”

Over haar relatie met Jeroom:

Élodie voor de spiegel: geen moeite met post-sportlichaam, maar mama-lichaam, dat is toch nog iets anders:

Over de te vroeg gelekte zwangerschap:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.