Eerste trailers ‘I Care A Lot’ en ‘The United States vs. Billie Holiday’ onthuld!

The United States vs. Billie Holiday
©The Searchers

De thriller ‘I Care A Lot’, eerder te zien in Toronto en op het Film Fest Gent, is geregisseerd door J Blakeson (‘The 5th Wave’), met in de hoofdrol Academy Award®-genomineerde Rosamund Pike (‘Gone Girl’), Eiza González (‘Baby Driver’) en Peter Dinklage (‘Game of Thrones’).

In ’The United Sates vs Billie Holiday’ zien we de eindeloze strijd van de wereldberoemde zangeres met verslaving, roem en een hartverscheurende liefde. R&B-zangeres Andra Day maakt een krachtig debuut als Billie Holiday met Trevante Rhodes (‘Moonlight’) aan haar zijde.

Beide films staan gepland voor bioscooprelease in het voorjaar van 2021.

I CARE A LOT

De succesvolle Marla Grayson (Rosamund Pike) werpt zich op als wettelijke voogd voor bejaarden, die zelf niet langer in staat zouden zijn om hun eigen financiën te beheren. Marla heeft een groot talent om de wet in haar voordeel te gebruiken en in het nadeel van haar klanten. Maar wanneer ze in contact komt met Jennifer Peterson, een schijnbaar perfect nieuw slachtoffer, beseft ze al snel dat ook Jennifer niet is wie ze lijkt te zijn. Terwijl Marla krampachtig vasthoudt aan haar ongrijpbare ‘American Dream’, staat haar een ijzingwekkend avontuur te wachten.

THE UNITED STATES VS. BILLIE HOLIDAY

De legendarische Billie Holiday, één van de grootste jazzmuzikanten aller tijden, werd, en wordt nog steeds, aanbeden over heel de wereld. Door haar nummer Strange Fruit, waarin ze een aanklacht doet tegen rassenongelijkheid en racistisch geweld, werd ze jarenlang het doelwit van de Federal Department of Narcotics. De zwarte undercover-agent Jimmy Fletcher, met wie ze een tumultueuze relatie kreeg, werd op haar afgestuurd om haar te betrappen op het bezit van drugs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.