Echt Antwaarps Teater houd op te bestaan

Echt Antwaarps Teater
©Echt Antwaarps Teater

Met spijt in het hart vernamen we van Ruud en Nicole het trieste nieuws over hun Echt Antwaarps Teater. We delen op vraag het integrale bericht …


Lieve mensen,

Dit is geen eenvoudig bericht.

Net voor het veertigste speelseizoen van ons echt Antwaarps teater moeten wij helaas de beslissing nemen de activiteiten van ons theater te stoppen.

Het Coronavirus heeft ons de nek om gedaan!

De verkochte tickets voor de voorstellingen van de maand mei die verplaatst werden naar september zijn ontoereikend om alle kosten te kunnen betalen.

Er kunnen ook geen nieuwe tickets meer aangenomen worden vanwege de beperking van het aantal toeschouwers in de zaal. Bovendien is de interesse zeer laag omdat het publiek blijft afwachten.

Over onze voorstellingen op verplaatsing hebben we ook nog geen enkele zekerheid.

Nicole en ikzelf zijn er het hart van in maar we zijn gedurende deze hele lockdown moe gestreden en uitgeput van het nadenken over oplossingen.

We hadden, na de sluiting van onze eigen zaal, gehoopt zorgeloos onze reisvoorstellingen en onze twee reeksen in de Arenberg te kunnen blijven brengen.

Corona heeft daar anders over geoordeeld!

Het is met pijn in het hart dat wij afscheid van jullie moeten nemen maar het kan niet anders. Onze fut en moed is weg. We moeten er nu voor zorgen dat onze gezondheid niet verder in het gedrang komt.

Wat betreft de door U aangekochte tickets voor ‘Wie Zal Het Zeggen? Ik Zeker Niet!’. Indien gewenst schrijven wij dit bedrag volledig of deels terug over op uw rekening. Voor ons betekent het terug betalen van al die tickets een geweldige financiële aderlating, voor de meesten onder U betekent dit een kleine som.

Indien u dit niet terug betaald wilt, danken wij U daarvoor uit het diepste van ons hart en helpt U ons de nog openstaande rekeningen en lopende kosten die nog volgen te kunnen betalen.

Wij danken U van harte voor uw trouwheid als toeschouwer van het echt Antwaarps teater en zijn er fier op dat wij U sinds 1981, al die jaren plezier hebben mogen verschaffen.

Met al onze sympathie en vriendschap,

Ruud & Nicole
en onze volledige EAT – ploeg


HEBT U TICKETS VOOR “WIE ZAL HET ZEGGEN? IK ZEKER NIET!”. GEEF DAN VIA VOLGENDE LINK AAN OF U GEEN – EEN GEDEELTELIJKE – VOLLEDIGE TERUGBETALING WENST: https://www.echtantwaarpsteater.be/terugbetaling

©ATV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.