Dit mag je verwachten van ‘Familie’ week van 03 tot 07 februari 2020

Familie
©DPG MEDIA

Na even stilte zijn we terug om de wekelijkse overzichten te geven van jullie favoriete serie Familie …


Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20 uur goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen.

Maandag 03 februari 2020

Hanne denkt te weten wie de beertjes op de gedenksteen van Kasper zet. Amélie doet een ontdekking over Jonas en provoceert hem. Benny wil van hem weten of hij Amélie nog altijd graag ziet. Mathias zoekt Véronique en Lars op. Patrick stuurt Jenny een vreemde sms.

Dinsdag 04 februari 2020

Jonas spreekt klare taal tegen Benny, terwijl Amélie zich komt verontschuldigen. Patrick nodigt Jenny uit voor een fietstocht. Véronique gaat samen met Lars op zoek naar een naam voor de baby. Cédric krijgt de resultaten van zijn examens. Lenny nodigt Iris uit in zijn whiskybar.

Woensdag 05 februari 2020

Cédric wil Mathias bedanken en nodigt ook Anna en Albert uit voor een etentje. Brigitte verrast Lars. Véronique wordt ondertussen gebeld door haar gynaecoloog. Jenny en Patrick vertrekken op fietstocht. Peter wil van Iris weten wat hij fout heeft gedaan.

Donderdag 06 februari 2020

Iris neemt een beslissing en praat met Peter. Hij lucht ondertussen zijn hart bij Mathias. Lars wil de feiten niet onder ogen zien. Niko daagt zijn zintuigen uit met allerlei geuren. Patrick verzint met Jan een nieuw actieplan om Jenny te verrassen.

Vrijdag 07 februari 2020

Amélie daagt Jonas uit in de Jan & Alleman. Hij eist dat ze hem voor altijd met rust laat. Niko wordt opgepept door zijn vrienden, maar hun pogingen lijken niets uit te maken. Patrick komt verrassend uit de hoek. Cédric denkt dat Peter hem niet vertrouwt en doet zijn beklag bij Iris. Anna en Albert nemen Benny in vertrouwen over Alfons.

Familie, van maandag tot vrijdag om 20.00 uur bij VTM.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.