Dimitri Vegas & Like Mike, Regi, Lost Frequencies en Henri PFR maken opnieuw radio bij MNM

MNM
©VRT

Met de start van het nieuwe radioseizoen brengt MNM iedere vrijdag en zaterdag de bekendste Belgische DJ’s op de radio. Ronkende namen als Lost Frequencies, Henri PFR, Regi én Dimitri Vegas & Like Mike maken elke week hun eigen radioshow op MNM.

‘We zijn als nummer één DJ’s in de wereld superblij dat we op zaterdagavond in België kunnen thuiskomen met onze radioshow Smash The House op MNM’
Dimitri Vegas & Like Mike

MNM Party: De beste DJ’s op je radio

MNM trapt het weekend op gang met de beste hits én de beste DJ’s. Op vrijdag en zaterdag begint het feest met MNM DJ Laurens Luyten. Hij draait de grootste partyhits van het moment. Op vrijdag zijn er iedere week verse dj-sets van Erwin De NulLost Frequencies en Henri PFR. Op zaterdag knallen niemand minder dan Regi en Dimitri Vegas & Like Mike uit de radio.

Vrijdag:
19u: MNM Party met Laurens Luyten
21u: MNM Mix & Match met Erwin De Nul
22u: Lost Radio Show met Lost Frequencies
23u: The Henri PFR Radio Show

Zaterdag:
18u: MNM Party met Laurens Luyten
21u: MNM Mix & Match met Erwin De Nul
22u: Regi In The Mix
21u: Smash the house met Dimitri Vegas & Like Mike

MNM ondersteunt Belgisch DJ-talent

MNM biedt niet enkel een platform voor de bekendste Belgische DJ’s maar MNM biedt ook kansen aan jong en onbekend talent. Sinds 2010 zoekt MNM elke zomer naar de strafste jonge DJ van het moment tijdens MNM Start To DJ.  Voltage werd dit jaar door de MNM-luisteraars verkozen tot de winnaar van MNM Start To DJ 2020.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.