Nieuw Boek: ‘Albert II’: de onthullende biografie over een man met twee gezichten (Bestel je BOEK hier!)

Thierry Debels
©Standaard Uitgeverij

In Albert II schetst Thierry Debels een beeld van de mens Albert van België. Wie is de jongere broer van Boudewijn echt? Een goedlachse bourgondiër of een koppige Coburger? Waarom had hij zo’n moeite om zijn dochter Delphine te erkennen? Hoe verliep de verzoening met Paola? Kent de burger het jongste kind van de mythische koningin Astrid wel echt?

In dit boek gaat Thierry Debels op zoek naar de waarheid over Albert II. Heeft hij in 1972 in Masta een Duits echtpaar doodgereden met zijn zware Mercedes? Wat deed prins Albert tijdens zijn wilde jaren in de jaren zestig en zeventig? Was Sybille zijn enige buitenechtelijke liefde of had Albert nog andere relaties? Klopt het dat hij op seksfeestjes aanwezig was, en hoe zat het nu precies met die prostituees bij Eurosystem Hospitalier? In Albert II neemt Debels geen blad voor de mond en onthult een kant van de prins die minder bekend is.

Op 6 juni wordt Albert II 86 jaar. Het uitgelezen moment voor een boek over zijn leven. Royalty-watcher en onderzoeksjournalist Thierry Debels schetst in Albert II een beeld van de mens Albert van België.

Wie is de jongere broer van Boudewijn echt? Een goedlachse Bourgondiër of een koppige Coburger? Waarom had hij zo’n moeite om zijn dochter Delphine te erkennen? Hoe verliep de verzoening met Paola? Kent de burger het jongste kind van de mythische koningin Astrid wel echt?

In Albert II gaat Thierry Debels op zoek naar de waarheid over Albert II. Heeft hij in 1972 in Masta een Duits echtpaar gedood met zijn zware Mercedes? Wat deed prins Albert tijdens zijn wilde jaren in de jaren zestig en zeventig? Was Sybille zijn enige buitenechtelijke liefde of had Albert nog andere relaties?

Klopt het dat hij op seksfeestjes aanwezig was, en hoe zat het nu precies met die prostituees bij Eurosystem Hospitalier? In dit boek neemt Debels geen blad voor de mond en onthult een kant van de prins die minder bekend is.

Ook HIER te bestellen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.