Comedian verrast met zijn boeken top 10

Bert Gabriëls
©House Of Entertainment

Vanaf 14 november 2019 is stand-up comedian Bert Gabriëls op pad in Vlaanderen met zijn #Eindejaars conference. Hoogtepunt wordt de feestelijke voorstelling op vrijdag 27 december 2019 in de Antwerpse Arenbergschouwburg. “In januari ben ik begonnen met #Eindemaands, try-outs waar ik potentieel materiaal uittest voor de #Eindejaars. Nog een belangrijk onderdeel van mijn voorbereiding was mijn bezoek vorig weekend aan de Boekenbeurs. Bo Van SpilbeeckJohan Op de Beeck, Christophe Deborsu en journalisten Farouk Özgünes en Patrick Van Gompel hebben mij geadviseerd bij het samenstellen van mijn boeken top 10. Het is een verrassend lijstje geworden van boeken, schrijvers en onderwerpen die misschien wel een plekje krijgen in mijn #Eindejaars. Er staat er zelfs eentje in die gaat over hoeren, of chance. Ik ben er nog niet uit”, zegt Bert Gabriëls lachend.

Tickets en info voor zijn #Eindejaars vind je op www.bertgabriels.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.