Cast en crew Aida in Concert verrast met echte Aida Bossche Bol

Aida in Concert
©Royal Promotions

Vrijdag werden cast en crew van Aida in Concert tijdens de repetities verrast met een officiële Aida Bossche Bol. Jan de Groot, dé banketbakker van ’s-Hertogenbosch, maakte ter gelegenheid van de reeks concerten deze speciale Aida Bossche Bol met aan de buitenkant het logo van Aida in Concert en aan de binnenkant felroze slagroom. Cast en crew genoten tijdens de openbare repetitie van de befaamde Bossche lekkernij. Aida in Concert is van 20 tot en met 30 juni te zien in het Autotron in ’s-Hertogenbosch. 

Met de speciale Aida Bossche Bol slaan Stage Entertainment, Shows & Events én Jan de Groot de handen ineen: samen willen zij bezoekers laten weten dat Aida in Concert exclusief te zien is in ‘s-Hertogenbosch. “Wij zijn trots op de stad ‘s-Hertogenbosch en natuurlijk op onze Bossche Bollen,” aldus banketbakker Jan de Groot. “We vinden het geweldig dat Aida in Concert hier plaatsvindt en zijn dan ook vereerd om deze speciale Aida Bossche Bol te mogen maken.”

Ook April Darby, die de titelrol vertolkt in het openluchtspektakel, is blij verrast met de Bossche Bollen: “Het is fantastisch dat Jan de Groot deze Bossche Bollen speciaal voor Aida in Concert heeft willen maken. Een betere start van dit bijzondere avontuur kun je je niet wensen!”

Aida in Concert
©Royal Promotions

Over Aida in Concert

Aida, een prinses uit Nubië, wordt aan de oever van de Nijl gevangen genomen door de Egyptische legerkapitein Radames. Niet wetend wie zij is, schenkt hij haar als slavin aan zijn verloofde Amneris, dochter van de farao. Wat volgt is een dramatisch, hartstochtelijk verhaal vol verwarring, onmogelijke keuzes en brandende liefde.

Aida in Concert vindt van 20 tot en met 30 juni exclusief plaats op het terrein van het Autotron in ’s-Hertogenbosch. De hoofdrollen worden onder meer vertolkt door April Darby, Freek Bartels, Willemijn Verkaik en Tony Neef.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.