Belgische technoster Eva Swan deelt betoverende nieuwe single ‘Hello Stranger’.

Eva Swan

De Belgische DJ, producer, model en milieuactiviste Eva Swan bewijst haar poptalent op de hypnotiserende nieuwe single ‘Hello Stranger’.

De verfijnde techhouse verrukking barst van de delicate melodieën en toont de talenten van Eva Swan als songwriter en zangeres. Gesteund door een stemmige baslijn en etherische synthtexturen, brengt de femme fatale een donkere en mysterieuze sfeer op dit betoverende deuntje. Over de boodschap achter het nummer zegt Eva: “Alleen de liefde kan je doen heropleven. Het is een waargebeurd liefdesverhaal over passie, verlangen, tederheid en eigenliefde. Ik geloof dat je de kracht hebt om je leven te transformeren en het paradijs terug te brengen op aarde.”

Beluister ‘Hello Stranger’

De wereld van Eva Swan is veelzijdig. Ze heeft tot nu toe haar eigen weg geplaveid. Muziektheorie leren op achtjarige leeftijd, gitaar en fluit op haar twaalfde en de piano bij het ontluiken van haar volwassenheid. Eva’s intrede in de elektronische muziek kwam er door te werken in clubs zoals Café d’Anvers, voordat ze een enkele vlucht naar Ibiza nam. Als promotor op het witte eiland raakte ze ondergedompeld in de scene en maakte ze kennis met clubs, DJ’s en een variatie aan nieuwe geluiden. Het bleek een motor voor haar passie voor elektronische muziek. In combinatie met een klassieke scholing en instrumenten gaf haar dat een duidelijke waardering voor rauwe muziekelementen.

Eva Swan

Eva Swan is het type DJ dat promotoren graag aan het werk zien in hun club. Van Café d’Anvers en Fuse tot Tresor Berlin, Hör Berlin en StereoChic (Lille), Eva heeft een onbreekbare band met de draaitafels. Ze stond al op line-ups naast I HATE MODELS, Amelie Lens, Deborah De Luca, OXIA en meer. Na jaren van stevige technogeluiden speelt Eva nu met verschillende stijlen: techhouse in combinatie met popvibes, maar ook melodieuze techno en electro. Haar nieuwe single ‘Hello Stranger’ is een perfecte mix van Eva’s scala aan invloeden, waarbij ze aan haar Ibiza-roots een melodieuze sprankeling toevoegt, zonder ooit haar unieke mysterieuze uitstraling te verliezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.