Lost Frequencies LIVE in Vorst Nationaal & Lotto Arena | Ticketverkoop start op vrijdag 11 maart

LOST FREQUENCIES
©Tomorrowland

Het gaat Lost Frequencies, het alter ego van Brusselaar Felix De Laet, voor de wind! “Where Are You Now?” Wel, in de allerhoogste regionen van de charts! Over de hele wereld. En dat al maandenlang. Het nummer staat wereldwijd al 190 dagen in de top 50, naast The Weeknd en Ed Sheeran. De smash hit is al sinds de zomer van 2021 op een niet te stoppen veroveringstocht en staat op het punt om nu eindelijk ook dansvloeren en podia in de vier windstreken in te palmen.

Eindelijk kan het weer! Dansen. Samen zijn. Live muziek. Voor Felix het uitgelezen moment om een grootse live tournee aan te kondigen, met 23 data in Noord-Amerika en Europa. Uiteraard staat ook zijn thuisland op het programma, met twee niet te missen concerten. Op zaterdag 5 november in Vorst Nationaal en zaterdag 12 november in Lotto Arena. Tickets voor beide data zijn beschikbaar vanaf vrijdag 11 maart om 11u via livenation.be.

Nog voor zijn eerste album uitkomt heeft Lost Frequencies een monsterhit te pakken. “Are You With Me” behaalt in 2014 maar liefst in 18 landen een nummer 1-positie. Zelfs in de UK, iets wat geen enkele Belgische artiest hem ooit voordeed. Bam! Van Brusselaar tot wereldster. En dat was nog maar het begin. Met drie geniale studioalbums op het palmares is de lijst hits inmiddels erg lang geworden. “Rise”, “Crazy”, “Beautiful Life”, “Melody”, “Sun Is Shining”, “Reality”… Het is uitkijken naar zijn comeback on stage!

De concerten in België zijn een coproductie van Live Nation en Tomorrowland.

START TICKETVERKOOP

VRIJDAG 11 MAART

11U

TICKETS VIA

LIVENATION.BE

TICKETPRIJS

€39,50

(INCL. SERVICEKOSTEN & MOBILITEITSBIJDRAGE)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.