André Hazes – ‘Thuis’ komt binnen op #1

André Hazes
©Universal Music
Een week na de release komt het nieuwe album van André Hazes, ‘Thuis’, binnen op de toppositie van zowel de Nederlandse album top 100 als de Vlaamse Ultratop Album Charts.

Na drie top 10-albums scoort André Hazes Jr. met ruime voorsprong zijn eerste nummer 1-album in Vlaanderen met ‘Thuis’. Nadat Hazes senior in 2004 postuum 2 weken bovenaan stond met ’25 jaar Hazes’ is het de eerste keer dat een vader en zoon apart de albumlijst aanvoeren.

Het album ‘Thuis’, dat uitkwam op 18 september, telt maar liefst dertien tracks die volgens André een chronologische weergave zijn van een turbulente periode die achter hem ligt. Als bonus zijn vijf songs uit het Belgische TV programma Liefde Van Muziek aan het album toegevoegd.

Alleen Jan Smit bereikte in 2012 als Nederlandse artiest ooit deze dubbele nummer één in de eerste week na release.

André is dan ook supertrots op deze prestatie. “Ik heb dit album met heel mijn hart en ziel gemaakt. Mezelf helemaal bloot gegeven en niks onbesproken gelaten van wat ik het afgelopen jaar allemaal heb meegemaakt, en waar de hele wereld bij meekeek. Het is dan ook hartverwarmend om te merken dat de liedjes die deze periode beschrijven zo geweldig ontvangen worden door het publiek”. Aldus de zanger.

BELUISTER ‘THUIS’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.