Backstage Producties strikt drie bekende namen naast Herbert Flack in innovatief theaterconcept

Aspe

Een dikke maand geleden stelde Backstage Producties hun allerlaatste en zesde productie voor van dit theaterseizoen: ASPE – MOORD IN DE STUDIO. Producent James Cooke beloofde toen al  een vlaamse topcast die Herbert Flack zal omringen in dit innovatieve theaterstuk. De eerste drie namen zijn bekend: Ruth Beeckmans, Sven De Ridder en Nathalie Meskens schitteren vanaf 17 mei naast Herbert Flack als inspecteur Van In. Het wordt meteen een blij weerzien voor Ruth, Sven en Nathalie. Dat deze drie artiesten elkaar goed aanvoelen bewezen ze al tijdens het VTM programma Beste Kijkers, waar De Ridder en Beeckmans de rol van kapitein vertolkten en Nathalie het gezicht was van het programma. Toch zal deze reünie bijzonder aanvoelen, want na vele seizoenen samen op het kleine scherm, is dit wel de eerste keer dat ze samen op de planken staan, weliswaar terug in het decor van een tv-studio.

Voor de gelegenheid wordt de televisiestudio van Play Zuid de plek waar het theaterpubliek samen met Van In een moord oplost. Het script van ASPE – MOORD IN DE STUDIO werd geschreven door Frank Van Laecke en Peter Römer. ASPE – MOORD IN DE STUDIO is te zien in Play Zuid in Antwerpen vanaf 17 mei 2024.

James Cooke, producent bij Backstage Producties reageert enthousiast: “Aspe is een iconisch figuur. We gingen dan ook op zoek naar een cast  die er écht staat naast de onnavolgbare Herbert Flack als inspecteur Van In. Ruth, Sven en Nathalie zijn drie veelzijdige acteurs met flink wat ervaring in de tv-wereld. Een echte must in dit nieuwe, interactieve theaterstuk waarin het publiek samen met Van In getuige is van een moord in een TV-studio. Nathalie Meskens vertolkt bijvoorbeeld de rol van presentatrice van een populaire talk-show. En ook Sven en Ruth voelen zich als een vis in het water in een televisiestudio. Ik weet het zeker: Herbert Flack zal bijzonder goed omringd zijn met deze drie kanjers.”

Aspe

EEN INNOVATIEF THEATERCONCEPT VERDIENT EEN NIEUWE LOCATIE DIE MAXIMAAL GEÏNTEGREERD WORDT IN DE VERHAALLIJN : PLAY ZUID

Om het interactieve concept kracht bij te zetten zal ASPE – MOORD IN DE STUDIO zich afspelen in een echte tv-studio bij Play Zuid in Antwerpen. Het perfecte decor om cast en publiek zo dicht mogelijk bij elkaar te brengen en vooral zodat iedereen die een voet binnen zet reeds vanaf de foyer ten volle geniet en mag rekenen op een complete beleving.

INTERACTIEF: ASPE – MOORD IN DE STUDIO

Net voor de opnames van een populaire tv-show, waarin de inmiddels gepensioneerde hoofdinspecteur Van In centrale gast is, wordt de regisseur van het programma dood aangetroffen. Al snel blijkt dat de man werd vergiftigd. De jonge inspecteur De Swaef heeft de leiding van het onderzoek en ontdekt al gauw dat er meer mensen in de studio rondlopen die belang hebben bij de dood van de regisseur.  Lukt het De Swaef deze ingewikkelde puzzel op te lossen en slaagt Van In erin zich niet met de moordzaak te bemoeien? Samen met het publiek, dat getuige was van de moord, wordt alles op alles gezet om de moordenaar te ontmaskeren.

Info en tickets: www.backstage-producties.be

ASPE

ASPE – MOORD IN DE STUDIO
Productie: Backstage Producties
Tekst: Frank Van Laecke – Peter Römer
Regie: Jaak Lema

Met: Herbert Flack in de hoofdrol als inspecteur Van In, Ruth Beeckmans, Sven De Ridder en Nathalie Meskens. De volledige hoofdcast wordt in 2024 bekend gemaakt.

Van 17 mei tot en met 16 juni 2024, Play Zuid – Antwerpen

TICKET-INFO
URL: https://www.backstage-producties.be/programma/aspe-moord-de-studio

PRIJZEN
Cat 1 – € 39,00
Cat 2 – € 35,00
Cat 3 – € 31,00

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.