Huiskamers gezocht voor optredens Gluren bij de Buren. Schrijf nu in!

Gemeente Mol
©Gemeente Mol

Zet je huiskamer open voor Gluren bij de Buren. Het concept is eenvoudig: lokale podiumkunstenaars uit verschillende disciplines steken hun gemeentegrenzen over om op te treden in een onbekende huiskamer. Hou je van muziek, woord, dans, theater, comedy…? Altijd al eens oog in oog willen staan met de artiest? Schrijf je dan in! Je kan je huiskamer opgeven tot en met 28 februari. Let op: de optredens gaan alleen door als de richtlijnen van de hogere overheid deze activiteiten begin mei op dat moment toelaten. Als het doorgaat, zal dit onder specifieke voorwaarden zijn. De volledige organisatie geldt dus onder voorbehoud.

Gluren bij de Buren vindt dit jaar plaats van 7 tot en met 16 mei en is een initiatief van de gemeenten Mol, Arendonk, Dessel, Laakdal, Lommel en Retie.

Inschrijven

Zin om mee te doen? Schrijf je dan in via www.gemeentemol.be.be/huiskamers bij Cultuurcentrum ’t Getouw of via het formulier dat je vindt op de Facebookpagina ‘Gluren bij de Buren Huiskamerfestival’. Inschrijven kan tot en met 28 februari. Je kiest zelf twee acts uit de brochure die jouw voorkeur wegdragen. Daarna gaan de organisatoren aan de slag met de planning en brengen ze jou in contact met de gekozen artiest.

Wat wordt er van jou verwacht?

Je zorgt voor een prettig onthaal van de performer en de ontvangst van de toeschouwers. Optredens gaan bij voorkeur door in openlucht en strikt volgens de coronamaatregelen die op dat moment gelden. Je kiest zelf hoeveel toeschouwers je wil ontvangen in je huiskamer of tuin. Natuurlijk mag je zelf ook vrienden en kennissen uitnodigen. De inschrijvingen voor het publiek verlopen via het cultuurcentrum. De toegang is gratis. Wel geldt de afspraak dat de artiest na het optreden mag rondgaan bij de toeschouwers voor een vrije bijdrage.

Heb je een grote tuin?

Heb je een grote tuin? Contacteer dan zeker het cultuurcentrum, want ook grotere groepen podiumkunstenaars zoeken een fijne plek om op te treden. Wie weet vult jouw tuin zich met de klanken van een echte bigband!

Meer info en inschrijven: Cultuurcentrum ’t Getouw, 014 33 09 00, cultuurbalie@gemeentemol.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.