Adriaan Van den Hoof met nieuwe show vanaf dit najaar in Gent, Mechelen, Antwerpen en Genk

Adriaan Van den Hoof
©Joren Van Utterbeeck

Na een uiterst succesvolle vijfde tour in 2019, keert Adriaan Van den Hoof dit najaar terug naar de theaters met een gloednieuwe voorstelling: ’t Zal schoon zijn als het af is. Daarin kijkt hij terug op twaalf jaar op de planken. Verwacht geen greatest hits, compilatie of nostalgische bui, maar wel een haarfijne en hilarische analyse van welke scènes de tand des tijds doorstaan hebben. Onder andere C-Mine Genk, Capitole Gent en de Stadsschouwburgen van Antwerpen en Mechelen mogen zich voorbereiden op buikkrampen van het lachen. De ticketverkoop via LiveComedy.be gaat meteen van start.

Vijf voorstellingen op twaalf jaar tijd: Adriaan Van den Hoof is toe aan een terugblik. In zijn zesde – en nieuwste – solovoorstelling ’t Zal schoon zijn als het af is grasduint hij door zijn verzameld werk. Hij bestudeert en evalueert welke scènes uit zijn voorbije voorstellingen na al die jaren nog steeds recht blijven, maar hij bedenkt ook wat hij nu anders zou doen. Waar heeft hij naar eigen gevoel kansen gemist, en ziet hij nu wel een kans om ze te grijpen? Maar hij graaft ook dieper en laat zien hoe zo’n voorstelling tot stand komt en wat dat zegt over de persoon achter de speler. Dat alles met muzikant en trouwe vriend Tom ‘Pele’ Peeters aan zijn zijde.

Ook al stond hij voor het eerst solo op een podium in 2008, toch staat Adriaan Van den Hoof al heel wat langer in de spotlights. Hij is een ware artistieke duizendpoot. Wie herinnert zich niet zijn legendarische sketches in Vaneigens, in Man Bijt Hond, of wie heeft nog nooit gedanst op de muziek van zijn dj-collectief Discobar Galaxie? Daarnaast was hij als rasacteur te zien Tegen de sterren op, Aspe en Dag Sinterklaas. En ook in andere televisieprogramma’s laat hij zich graag opmerken als presentator of panellid.

Maar zijn eerste liefde blijft toch steeds stand-up comedy, en dat zullen we dit najaar geweten hebben. Vanaf september 2021 trekt hij door Vlaanderen met zijn zesde solo-tour. Hij houdt halt in onder andere Genk, Antwerpen, Mechelen en Gent. Wie de beste plaatsen wil bij deze nieuwe voorstelling kan zich beter reppen naar LiveComedy.be, want voor de voorstellingen in Genk, Antwerpen en Gent zijn nu al tickets te koop. De voorstellingen in Mechelen gaan in juni in verkoop.

Aangekondigde shows
22 oktober 2021 – C-Mine Genk
23 oktober 2021 – C-Mine Genk
5 februari 2022 – Stadsschouwburg Antwerpen
9 februari 2022 – Stadsschouwburg Mechelen
10 februari 2022 – Capitole Gent
9 maart 2022 – Stadsschouwburg Mechelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.