DORITOS® EN SONY INTERACTIVE ENTERTAINMENT WERKEN SAMEN

DORITOS®
©oona

Doritos®, PepsiCo’s op een na grootste wereldwijde snackmerk, laat weer van zich horen in de gamerwereld door op dit epische moment toe te slaan. Nu de langverwachte PlayStation®5 (PS5) console eindelijk is aangekondigd, slaan deze twee iconische merken de handen ineen om gamers een kans te geven op het winnen van de nieuwste console van Sony Interactive Entertainment.

De Doritos®-promotie “Find all 4,Win a PlayStation®5” heeft zich laten inspireren door het iconische symbool van onze snack – de driehoek – maar ook door de vormen van de PlayStation®: driehoek, cirkel, kruis en vierkant. Om de PS5 console te winnen, moeten gamers de vier virtuele chips vinden. Hiervoor moeten zij de limited edition Doritos®-producten  aanschaffen en met de code op de verpakking meedoen op de promotionele website om te zien of hun code alle vier de vormen bevat. Wanneer gamers een code hebben die niet uit alle vier de vormen van de Playstation® bestaat, betekent dit niet dat ze niet in de prijzen vallen. Er zijn namelijk nog duizenden andere PlayStation®-prijzen te winnen.

De volledige geïntegreerde campagne bestaat uit een speciaal ontworpen verpakking, displays in de winkel en unieke digitale content. De promotie is eind september* van start gegaan in West-Europese landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Ierland, België, Nederland, Spanje, Zweden, IJsland, Denemarken en Noorwegen. In 2021 volgen ook andere markten.

“Doritos® heeft een lange geschiedenis waarbij authentieke samenwerkingen worden gerealiseerd op belangrijke momenten binnen de gamerwereld. Zo zorgen we ervoor dat onze fans betrokken blijven,” aldus Asadullah Siddiqui, Senior Director, PepsiCo Global Foods. “We kijken er enorm naar uit om met Sony samen te werken voor het opzetten van een mooie en gewaagde promotie voor dit langverwachte moment binnen de gamerwereld.”

In België is er een extra winkans door bijvoorbeeld virtuele Doritos®-chipszakken te vinden in een augmented reality (AR) Hunt. Spelers kunnen virtuele Doritos®-zakken vinden door hun locaties op de kaart te bekijken. Elke chipszak die ze vinden, bevat een PlayStation®-vorm of een direct te winnen prijs. De zoektocht heeft een beperkt aantal plaatsen, dus spelers moeten er snel bij zijn als ze kans willen maken op de prijzen.

Kijk op www.Doritos.be/PlayStation5 voor de volledige algemene voorwaarden van deze promotie, waaronder de deelnameregels en meer informatie over de prijzen.

*Zie promotiedata, -details en deelnameregels. Deze kunnen per markt verschillen.

“PlayStation”, “PS5-logo” en het “PlayStation Family Mark” zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Sony Interactive Entertainment Inc.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.