Wie wint de allereerste ‘Beste Kijkers Awards’?

Beste Kijkers
©DPG MEDIA

Wie had in 2019 ‘de beste onbedoelde humor’? Wie maakte ‘de slimste mop’? En wie verdient de zogenaamde ‘BenCrabbeker’ voor ‘de allerflauwste woordspeling’ in 2019? Dat komen de kijkers morgen, woensdag 8 januari om 21.10 bij VTM, te weten in de eerste, speciale aflevering van ‘Beste Kijkers’. Nathalie Meskens reikt daarin voor het eerst de ‘Beste Kijkers Awards’ uit. De kijkers mochten de voorbije week beslissen wie hen het meest heeft doen lachen in 2019. De andere winnaars worden gekozen door Nathalie’s gasten Jens Dendoncker, Lieven Scheire, Ruth Beeckmans en Herman Brusselmans.

Tussen het uitreiken van de awards door, giet Nathalie de grappigste momenten van 2019 in een humoristisch jaaroverzicht. En ook VTM NIEUWS-anker Dany Verstraeten geeft opnieuw zijn mening over de gebeurtenissen van afgelopen jaar verpakt in een lied. Jawel, Dany gaat zingen en dat dankzij de grafische techniek ‘deepfake’.

Na een break voor De Gouden Schoen op woensdag 15 januari, neemt Nathalie vanaf woensdag 22 januari opnieuw de beste fragmenten van de voorbije week door met heel wat bekende koppen in het panel, waaronder Danira Boukhriss Terkessides, Lukas Lelie, Sven De Leijer, Kamal Kharmach, Ruben Nicolai en vele andere.

Beste Kijkers
©DPG MEDIA

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.