Werewolf: The Apocalypse – Earthblood Trailer, De Woede van Cahal

Werewolf The Apocalypse
©dayonempm

Tijdens gamescom maakten NACON en Cyanide meer bekend over Werewolf: The Apocalypse – Earthblood via een trailer die het leven en verleden van hoofdrolspeler Cahal in beeld brengt.

Cahal is een weerwolf van de Fianna-stam, getrouwd en vader van een dochter. Maar dan wordt hij getroffen door een tragisch lot dat hem in ballingschap dwingt. Hij moet zijn geliefden ontvluchten om ze tegen zijn woede te beschermen: zijn geliefde vrouw Ludmila; zijn dochter Aedana, van wie hij meer houdt dan van wie dan ook, en zijn beste vrienden Rodko en Ava, die altijd voor hem opkomen. Maar Endron, de petroleum-divisie van het megabedrijf Pentex, is als enige verantwoordelijk voor de woede en het geweld van Cahal. Omdat Endron zijn leven heeft verwoest en een constante bedreiging blijft voor Gaia, Moeder Aarde, heeft Cahal nog maar één doel voor ogen: om op welke manier dan ook Endron ten val te brengen.

Werewolf: The Apocalypse – Earthblood is de eerste action-RPG die is gebaseerd op de gelijknamige horrorfranchise. De videogame is volwassen, bikkelhard en complex en nodigt spelers uit om als Cahal zijn bloederige pad naar verlossing te bewandelen. Cahal zal een essentiële rol spelen in de grote oorlog van de Garous tegen Pentex, het bedrijf dat met zijn activiteiten de natuurlijke wereld verwoest.

Meer info over Werewolf: The Apocalypse – Earthblood vind je op http://werewolf-videogame.com/

Vind alle NACON-games en -accessoires op nacongaming.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.