Home NIEUWS EVENTS Verse lading toppers voor Leuven Air

Verse lading toppers voor Leuven Air

©Stad Leuven

Leuven Air, het zomerse concertprogramma van de stad Leuven, voegt opnieuw een lading topartiesten toe aan het al flink gevulde programma.

Zo kan je op 22 juli je liefde voor muziek botvieren tijdens een concert van Raymond van het Groenewoud. De dag erna zullen veel muziekliefhebbers moeten aanstippen in de agenda want dan kan je getuige zijn van een unieke double bill Gabriel Rios & Novastar. Belgisch hiphopfenomeen Yung Mavu brengt er de good vibes in samen met de Leuvense soulbrothers van Moody Mae op 29 juli.

Eén dag later is het dan echt Ladies Night want niemand minder dan de legendarische Kool & the Gang strijken dan neer in Leuven. Feestje iemand? Of gaan we toch maar voor een celebration?

Ook de jongsten komen aan hun trekken op Leuven Air als de enige echte Kapitein Winokio aanmeert op zaterdag 31 juli. En dan vergeten we bijna schoon volk als Isolde, samen met Absynthe Minded op 8 juli en Aili, samen met Arsenal op 8 augustus mee te geven. Je merkt het Leuven Air wordt gewoon niet te missen.

Zowel voor het concert van Raymond als van Yung Mavu geldt de regeling dat je de prijs van je ticket terugkrijgt in digitale drankbonnetjes.

De ticketverkoop van deze concerten start op vrijdag 11 juni om 11 uur op www.leuvenair.be

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: © TMM MEDIA
Mobiele versie afsluiten