Home NIEUWS EVENTS Factory of Sweetness (Suikerrock) geeft nieuwe namen!

Factory of Sweetness (Suikerrock) geeft nieuwe namen!

Vandaag maakt Factory of Sweetness -de kleinere broer van Suikerrock- dat van 3 tot 5 september plaatsvindt aan de Tiense Suikerraffinaderij, de namen bekend van de family day. Op zaterdag 4 september wordt het meebrullen (het zal dan mogen zonder mondmasker of social distance!) met:

Mama’s Jasje, Regi Live en Bart Peeters & De Ideale Mannen!

Mama’s Jasje bestaat inmiddels al 30 jaar, en heeft

in die tijd een paar klassiekers in ons geheugen gebrand, zoals “Zo Ver Weg”, “Een Teken Van Leven”, “Doe Het Licht Maar Uit” en “Als De Dag Van Toen”. Dankzij hun deelname aan het afgelopen seizoen van ‘Liefde Voor Muziek’, en ook hun invalbeurt voor Nielson op Suikerrock 2019, staan ze er terug in 2021!

Regi Penxten draait al mee sinds midden jaren ’90, als dj en later als producer. Hij scoorde met talloze projecten en samenwerkingen waarvan Milk Inc. de kroon spant.  Optredens over de hele wereld, in grote zalen als het Sportpaleis en tot op Suikerrock en Rock Werchter toe. De afgelopen jaren wist hij telkens met gastzangers en zangeressen verschillende nr 1 hits te scoren, wat nu uitmondt in Regi Live: Dat is Regi met een volledige live band, een pak hits en gasten als Camille, Olivia en Jaap Reesema!

Eind 2019, begin 2020 wist Bart Peeters maar liefst 15 keer op rij de Lotto Arena uit te verkopen! Pers en publiek waren lovend, er werden nog bijkomende concerten gepland… en toen kwam corona… Inmiddels zijn we meer dan een jaar verder, en zoals Bart al liet weten: “we kijken uit naar de bevrijdingsfeesten”. Folk, wereldmuziek, een beetje hip-hop en een vleugje jazz:  Bart Peeters en zijn Ideale Mannen zorgen voor de perfecte soundtrack bij het feest van de bevrijding!

Bij bevrijdingsfeesten horen ook stevige afterparties. Op zaterdag 4 september mag Suikerrock resident Dirk Stoops het vuur aan de lont steken. Zijn feestjes op o.a. de voorbije edities van Suikerrock staan in het geheugen gegrift!

Openen doen we met opkomend talent, dat we via een wedstrijd zullen zoeken. Meer info hierover volgt binnenkort.

Factory of Sweetness is de kleinere broer van Suikerrock, maar even groot in sfeer, gezelligheid en beleving. De naam dekt de lading volledig, want het evenement vindt plaats aan het T-center van de Tiense Suikerraffinaderij, net buiten het centrum van Tienen. Met de skyline van de fabrieksgebouwen als decor en een uitermate gezellige inkleding, is dit afgesloten privé terrein met zijn 185 jaar geschiedenis ideaal om drie dagen te genieten van ‘het feest van de bevrijding’!

Reeds aangekondigd:

Zaterdag 4 september:

  • Mama’s Jasje
  • Regi Live
  • Bart Peeters & De Ideale Mannen
  • (dj) Dirk Stoops

Zondag 5 september

  • Mats
  • Janez Detd
  • De Mens
  • Levellers

Tickets zijn vanaf nu beschikbaar, uitsluitend via de website

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: © TMM MEDIA
Mobiele versie afsluiten