“Vacation Friends” gaat wereldwijd op Hulu en Star op Disney+ in première op 27 augustus

Vacation Friends
©Disney

Vacation Friends,” geproduceerd door 20th Century Studios, gaat wereldwijd in première op 27 augustus als Hulu Original in de VS en als Star Original op Disney+ in geselecteerde internationale markten. In de film schitteren John Cena (“F9,” “The Suicide Squad”), Lil Rel Howery (“Get Out,” “Judas and the Black Messiah”), Yvonne Orji (“Insecure,” “Night School”), Meredith Hagner (“Search Party,” “Palm Springs), Robert Wisdom (“The Alienist,” “Ballers”), Andrew Bachelor (“The Babysitter,” “Holidate”) en Lynn Whitfield (“Greenleaf,” “Madea’s Family Reunion”). “Vacation Friends” is de eerste film van 20th Century Studios met een gelijktijdige wereldwijde release op de streamingplatforms Hulu en Disney+.

In deze rauwe en onstuimige komedie raken Marcus en Emily (Howery, Orji) bevriend met de wilde, sensatiezoekende feestgangers Ron en Kyla (Cena, Hagner) in een resort in Mexico.  Het doorgaans nuchtere koppel leeft in het moment en laat zich gaan om een week lang ongeremd plezier en losbandigheid te beleven met hun nieuwe “vakantievrienden”.  Maanden na hun wilde uitspatting zijn Marcus en Emily geschokt wanneer Ron en Kyla onuitgenodigd op hun bruiloft verschijnen, chaos veroorzaken en bewijzen dat wat op vakantie gebeurt, niet noodzakelijk op vakantie blijft.

Vacation Friends” is geregisseerd door Clay Tarver (“Silicon Valley”) en geschreven door Tom Mullen & Tim Mullen en Clay Tarver en Jonathan Goldstein & John Francis Daley.  De producenten zijn Todd Garner (“Tag,” “Playing with Fire”) en Timothy M. Bourne (“Love, Simon,” “The Hate U Give”), met Steve Pink en Sean Robins als uitvoerende producenten.

De film zal ook beschikbaar zijn in Latijns-Amerika als onderdeel van de nieuwe Star+ direct-to-consumer service die op 31 augustus in de regio van start gaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.