Theaterkomedie ‘De Mannen van de Golf’ in première

De Mannen van de Golf
©Tmm Media

Het komediestuk van Brik Van Dyck en Sven De Ridder vertelt het verhaal van een grandieuze elitaire bende golfers. Het is een moeilijke (sport), maar blijven oefenen baart kunst, en dat gelde ook voor de acteurs/trices. Zij verdiepten zich in de sport om échte mannen van de golf te worden, naast en op de scene.


=>> Sfeerbeelden ‘De Mannen van de Golf’ – Première <<=

DE MANNEN VAN DE GOLF

De chique golfclub even buiten de stad is “the place to be” voor de lokale rijkaards en hun familie. Alles draait er om zien en gezien worden, maar wanneer armoedzaaier Raoul ook lid wil worden van de elitaire bende, is plots niets meer wat het lijkt.

De baldadige komedie ‘De Mannen van de Golf’ speelt zich af in een chique golfclub even buiten de stad. Het is ‘the place to be’ voor de lokale rijkaards en hun familie. Alles draait er om zien en gezien worden, maar wanneer armoedzaaier Raoul ook lid wil worden van de elitaire bende, is plots niets meer wat het lijkt. Het stuk, met veel humor, de nodige spanning en rare situaties, werd bedacht voor Sven De Ridder en Brik Van Dyck die ook meespelen. Daarnaast staan ook Warre Borgman, Maike Boerdam, Luc Verhoeven en Jasmine Jaspers op de planken.

Deze vermakelijke voorstelling doet heel veel smakelijk schaterlachen. Met verwijzingen naar het schrappen van potentieel gevoelige woorden in het werk van Roald Dahl en de personeelsperikelen in Plopsa, speelt het gezelschap bovendien ook nog eens heel kort op de golfbal. Aan het eind hoor je het publiek het slot al vertellen, maar de compleet verrassende apotheose zorgt voor een mooi orgelpunt van een gezellig avond lachen.

Zeker gaan kijken is de boodschap naar een avondje vol humor met een kwinkslag.

Voor ons alvast ***** voor cast / decor / amusement / lachen ….

(weetje: Het is vandaag dag op 5 jaar dat ‘Sven De Ridder Compan‘ bestaat. Ook vanuit onze redactie een dikke proficiat.

Cast: SVEN DE RIDDER, WARRE BORGMANS, MAIKE BOERDAM, LUC VERHOEVEN, JASMINE JASPERS en BRIK VAN DYCK

Regie: Sven De Ridder
Scenario: Brik Van Dyck en Sven De Ridder
Productie: Sven De Ridder Company

De Mannen van de Golf

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.