Home NIEUWS FILM / THEATER THEATERTAINMENT presenteert Theaterseizoen 2021-2022

THEATERTAINMENT presenteert Theaterseizoen 2021-2022

©Tmm Media

Theater Elckerlyc wordt weer een heerlijke thuis voor het theaterpubliek. Met WINTERREVUE – MADE IN BELGIUM en special guest Ingeborg als headliner, met APRÈS SKI als nieuwste komedie voor De Komedie Compagnie en met JAN VAN DYKE – DE SHOW VAN M’N LEVEN als grandioze afsluiter van het seizoen.


Sfeerbeelden THEATERTAINMENT presenteert Theaterseizoen 2021-2022


Op woensdag 22 september waren er alleen maar stralende gezichten te zien in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Theaterproducent Theatertainment stelde er in aanwezigheid van de pers en alle betrokken acteurs en creatives het theaterseizoen 2021-2022 voor. Het vooruitzicht is positief met de drie gloednieuwe producties die gastheer Christophe Stienlet kon voorstellen aan het aanwezige publiek. Dirk Van Vooren, bezieler van Theatertainment en Theater Elckerlyc, presenteerde tevens de nieuwste seizoensbrochure met het volledige aanbod van Theater Elckerlyc.

WINTERREVUE – MADE IN BELGIUM vanaf 3 december 2021

WinterRevue
©Theatertainment

Met het thema MADE IN BELGIUM trekt regisseur Stany Crets en zijn vaste ploeg van artiesten resoluut de kaart van de nationale fierheid. Want of het nu Nina Derwael, Miss België, Soeur Sourire, Peter Paul Rubens, Ambiorix of ons Koningspaar is: ze zijn van Belgische makelij en we kunnen er eensgezind trots op zijn! Ook onze Belgische helden uit showbizzland worden geëerd door een spetterende cast, een prachtig ensemble en een knallend live orkest onder leiding van Eric Melaerts. Aan kop staat niemand minder dan Vlaams icoon der showbizz Ingeborg Sergeant, die met veel “gratitude” de rol van gastvrouw op zich neemt.

APRÈS SKI vanaf 22 april 2022

 

©Theatertainment

Tijdens de ‘APRÈS SKI’ gebeurt meestal meer dan op de skipiste zelf. In het Tirolerhotelletje van Robert & Mireilles dat alvast een understatement… Bulderende lawines, ontploffende auto’s, vastzittende skiliften en breiende bomma’s. U kunt het zo gek niet bedenken of Wim & zijn maîtresse Dianne maken het mee. Ze krijgen zelfs een ijskoude douche er gratis bovenop als later ook Wims vrouw incheckt in dit ondertussen nietmeer-zo-gezellige hotel. Enkel charmezanger Johny Zalando is dan nog nodig om de hotelgasten helemaal overkop te laten gaan… Maar wie is toch die mevrouw De Naaier? Regisseur Stany Crets schreef een hilarisch vintage jaren ’70-feestje op eenzame hoogte, die het publiek van de ene lachsalvo naar de andere zal doen slalommen. Met o.a. Carry Goossens, Linda De Ridder, Dirk Lavrysen, Vicky Florus, Dirk Van Vooren en Greet Rouffaer.

©Theatertainment

JAN VAN DYKE – DE SHOW VAN M’N LEVEN – vanaf 20 mei 2022

©Theatertainment

Jan Van Dyke, die internationale successen boekte in showtempels zoals het ‘Lido’ in Parijs en ‘Sporting Club Monte Carlo’, nodigt u deze keer uit in ‘Theater Elckerlyc’ in Antwerpen voor deze unieke jubileumshow. Hij laat zich van z’n meest uitbundige kant zien in hilarische sketches en spectaculaire visuele acts, en zingt liedjes, begeleid door de Lou Roman band, waarmee hij iedereen zal ontroeren en meenemen in een terugblik op zijn carrière. Samen met Kobe Van Herwegen, Patrick Onzia, Franky Boy, Goele De Raedt en zijn favoriete zangeres Sofie maakt Jan er een feestelijke show van.

©Theatertainment
PRAKTISCHE INFORMATIE
WINTERREVUE – MADE IN BELGIUM
vanaf vrijdag 3 december 2021 tot en met zondag 16 januari 2022

APRÈS SKI vanaf vrijdag 22 april 2022 tot en met zondag 15 mei 2022

JAN VAN DYKE – DE SHOW VAN M’N LEVEN vanaf vrijdag 20 mei 2022 tot en met zaterdag 11 juni 2022

Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85 – Antwerpen

www.elckerlyc.be of bij Ticketbalie op 070 691 002 (max. 0,30 euro/minuut). Ook aan de ticketbalie van Theater Elckerlyc 1 uur voor aanvang van de voorstelling

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: © TMM MEDIA
Mobiele versie afsluiten