Home NIEUWS GAMES / TECH Officiële key art voor Suicide Squad: Kill the Justice League onthuld

Officiële key art voor Suicide Squad: Kill the Justice League onthuld

©TMM MEDIA

Warner Bros. Games en DC onthulden vandaag de officiële key art voor Suicide Squad: Kill the Justice League, de genre-overstijgende action-adventure shooter met DC-superschurken Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang en King Shark. Ontwikkeld door Rocksteady Studios, de makers van de veelgeprezen Batman: Arkham-reeks, zal Suicide Squad: Kill the Justice League de kenmerkende, op personages gebaseerde verhalende gameplay van de studio combineren met third-person shooteractie voor een ongeëvenaarde spelervaring. Het originele verhaal van de game speelt zich af in de rijk gedetailleerde open wereld van Metropolis en volgt de vier leden van de Suicide Squad terwijl ze een onmogelijke missie ondernemen om de aarde te redden en ‘s werelds grootste DC-superhelden te doden.

Vergeet niet te kijken naar DC FanDome, de ultieme ervaring voor DC-fans, op zaterdag 16 oktober om 19:00 uur voor een exclusieve blik op een nieuwe onthulling van Suicide Squad: Kill the Justice League.

Download de officiële key art van Suicide Squad: Kill the Justice League hier: LINK

Suicide Squad: Kill the Justice League verschijnt wereldwijd in 2022 op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Ga voor meer informatie naar SuicideSquadGame.com of praat mee met de community op Twitter (SuicideSquadRS), Instagram (WarnerBrosBE), YouTube (WarnerBrosBelgië), Twitch (Rocksteady), Facebook (WarnerBrosBE) en Discord (SuicideSquadRS).

Alle materialen zijn ook te vinden op de perssite van Warner Bros. Games. Ga voor toegang naar WarnerBrosGames-Press.com en klik op de knop “Register Now”.

Read More

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: © TMM MEDIA
Mobiele versie afsluiten